Survivor Romania All Stars Episodul 31 din 26 Martie 2024

survivor romania all stars episodul 31 din 26 martie 2024

Așteptarea a luat sfârșit, iar din ianuarie începe Survivor romania all stars episodul 31 din 26 martie 2024. Dacă în sezonul trecut show-ul se difuza în zilele de luni, marti și miercuri, anul acesta emisiunea se va vedea în zilele de marti, miercuri și joi, începând cu ora 21.30, la pro. Urmareste mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 31 complet 26 martie 2024.

”Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, le va spune Domnu Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30.

Survivor Romania all stars episodul 31 din 26 martie 2024

În premieră, în acest sezon, soarta concurenților este doar în mâinile lor! Astfel, doar aceștia vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Cei mai puternici, cei care demonstrează că au ceea ce trebuie pentru a câștiga sezonul suprem, merg mai departe. Doar cei cu inima tare vor putea rezista până la final! Însă câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de telespectatori.

Daniel Pavel prezintă Survivor All Stars 2024. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2. Urmareste mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 31 din 26 martie 2024 integral..

Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Survivor romania all stars episodul 31 online 26 martie 2024 poate fi urmarit mai jos

La fel ca și în anii trecuți, filmările pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață.

Cei 20 de concurenți, 10 din echipa Faimoșilor și 10 din echipa Războinicilor, luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Urmariti mai jos survivor romania all stars episodul 31 online din 26 martie 2024 in reluare..