Poftiti in Dobrogea Episodul 9 Online 24 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi poftiti in dobrogea episoade complete in reluare 2024

Începând din ianuarie, nea Mărin revine la a1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!”, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30. Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de nea Mărin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe. Urmareste aici pe site, mai jos, emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 9 din 24 ianuarie 2024, complet.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Poftiti in Dobrogea episodul 9 din 24 ianuarie 2024, reluare integral

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi tradițiile fiecărei zone, nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: „Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarant nea Mărin. Va invitam sa urmariti chiar aici mai jos, emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 9 online 24 ianuarie 2024, integral.

„Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniștit, pentru că a mai apărut o problemă în viața mea: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeți și de ce!”, a mai spus nea Mărin despre cele patru „ajutoare” ale sale.

Aici pe site-ul nostru puteti urmari mai jos un nou sezon din poftiti pe la noi numit poftititi in Dobrogea episodul 9 online 24 ianuarie 2024 in reluare..

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la a1, cele patru vedete pe care nea Mărin le pofteşte alături de el în Dobrogea sunt Tania Popa, Cristian Iacob, Cătălin Moroșanu și Paula Chirilă. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, „Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea!”, din ianuarie, de la 20.30, la a1! Urmariti mai jos, emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 9 din 24 ianuarie 2024 in reluare.