Mireasa din 3 Octombrie Sezonul 8 Episodul 27 Complet

mireasa sezonul 8 episodul 27 din 3 octombrie 2023
Daniel a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu, la mireasa sezonul 8 episodul 27 complet 3 octombrie 2023. ”Știu că ești ambițios”, i-a spus fratele lui Daniel. Acesta a menționat că știe faptul că băiatul vrea ce e mai bine pentru el și cei dragi, dar l-a atenționat să aibă grijă la căile prin care obține asta.

Daniel a primit o scrisoare de la fratele său, prin care i-a transmis un mesaj cheie. Acesta pare că l-a îndemnat să fie mai prudent și să trăiască fiecare etapă, fără să se grăbească.

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon.

”Nu mai face prostii, te rog, calmează-te. Sunt foarte bine, stai liniștit. I-a fost rău bunicii tale când te-a văzut așa. Nu mai face urât, nu mai înjura, nu mai arunca. Știu că ai făcut, de acum încolo. Sunt oameni care susțin ca tu să rămâi în casă, pentru a mă întoarce eu. Rămâi acolo pentru că noi trebuie să rămânem în casă. Încearcă să te calmezi, e totul în regulă. Nu mai face urât pentru că ne superi pe toți. Și mie îmi e dor rău de tine. Te iubesc, normal că te iubesc”, a zis Bogdana.

Mireasa sezonul 8 episodul 27 din 3 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 27 online 3 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 27 online 3 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 27 reluare din 3 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.