Jocul Cuvintelor cu Dan Negru Sezonul 2 Episodul 71 Din 9 Februarie 2023

jocul cuvintelor sezonul 2 online kanal d reluare complet

Bun venit pe site-ul nostru! Mai jos puteti urmari reluarea emisiunii jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 71 online din 9 februarie 2023.

După ce a cucerit publicul din România înregistrând audienţe record şi demonstrând apetitul românilor pentru concursurile de cultură generală, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregăteşte să revină mâine seară, de la 22:30, în casele milioanelor de telespectatori.
Cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz din istoria televiziunii, prezentat de Dan Negru, a atras rapid atenţia celor din faţa micilor ecrane încă de la lansare, cu exerciţii de vocabular si de perspicacitate, pentru întreaga familie.

Emisiunea realizată de o echipă de profesionişti dedicaţi misiunii lor de a aduce publicului entertainment de calitate a impus pe piaţă un adevărat fenomen media. Primul sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a poziţionat Kanal pe primul loc pe targetul All Urban, cu 51 din cele 51 de editii difuzate, iar la nivel Naţional, statia s-a plasat pe primul loc cu 26 de ediţii din totalul de difuzari. Peste 9 milioane de telespectatori (9.683.000) au vizionat cel puţin un minut una dintre cele 51 de ediţii difuzate. Urmareste aici mai jos pe site emisiunea jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 71 din 9 februarie 2023 online.

Jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 71 din 9 februarie 2023

Cum a stat primul sezon în audienţe?

Potrivit datelor furnizate de Kanal, primul sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a poziţionat postul turcesc pe primul loc pe targetul All Urban, cu 50 din cele 56 de ediţii difuzate, iar la nivel Naţional, staţia s-a plasat pe primul loc cu 2 de ediţii din totalul de difuzări. Urmareste aici mai jos pe site emisiunea jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 71 din 9 februarie 2023 online.

“Are aproape 2 kg, peste 1.000 de pagini şi peste 71.000 de definiţii. Noi am folosit până acum doar 18.163. Jocul abia începe!”, spune amfitrionul emisiunii făcând referire la DEX, cartea de căpătâi şi reperul în jurul caruia s-a construit cel mai simplu de înţeles şi atractiv quiz: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Jocul cuvintelor sezonul 2 episodul 71 online 9 februarie 2023 reluare, complet mai jos

După ce a făcut fericiţi 24 de câştigatori cu premii de peste 340.000 de lei şi a impus gimnastica minţii ca sport preferat al românilor, emisiunea cu şi despre cuvinte se pregăteşte să exerseze minţile celor din faţa micilor ecrane cu un nou sezon începând de mâine seară. Nu pierdeţi cel mai atractiv antrenament pentru întreaga familie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal! Urmareste aici mai jos pe site emisiunea jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 71 din 9 februarie 2023 online.