iUmor Sezonul 16 Episodul 3 Gratuit 3 Martie 2024

iumor sezonul 16 reluari complete din 2024

Așteptarea a luat sfârșit! Începând dinfebruarie, telespectatorii pot urmări la a1 show-ul lor de comedie preferat, iUmor. Totul despre emisiunea în care Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu sunt jurați. Urmareste aici pe site mai jos reluarea noului sezon iumor sezonul 16 episodul 3 din 3 martie 2024.

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie va avea premiera duminică, februarie, de la 21.00, la a1 și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

iUmor sezonul 16 episodul 3 din 3 martie 2024

Emi și Cuza vor fi alături de participanți, în culisele show-ului de umor. „După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!”, dezvăluie Emi.

În vreme ce colegul lui de prezentare, Cuza, completează: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor”. Va invitam sa urmariti aici pe site in reluare emisiunea iumor sezonul 16 episodul 3 integral 3 martie 2024.

La masa juriului se află în acest sezon Delia Matache, Cheloo, Cosmin Natanticu, dar și Cătălin Bordea. Cei patru jurați sunt pregătiți să vadă ce momente au mai pregătit concurenții pentru noul sezon.

„Noul sezon iUmor vine cu o premieră, se va alege un Președinte al emisiunii, deja ne-am depus candidatura: trebuie să venim cu tot felul de argumente, eu, Delia, Bordea și Cheloo, de ce fiecare ar fi cel mai potrivit, iar telespectatorii trebuie să voteze. Până la acest moment, am descoperit concurenți senzaţionali din toate categoriile, de la oameni din teatru și tiktok-eri, până la stand-upperi internaționali, așa că se anunță un sezon plin de diversitate. Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”, dezvăluie Cosmin Natanticu.

Un nou sezon din emisiunea iumor sezonul 16 episodul 3 reluare 3 martie 2024, poate fi urmarit mai jos, chiar aici

Sezonul 16 de la iUmor se filmează într-o nouă locație. Cuza, gazda show-ului de la a1, a anunțat: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor”.

Câștigătorul show-ului de comedie iUmor primește un premiu de 20.000 de euro. Nu rata noul sezon al emisiunii iUmor sezonul 16 episodul 3 complet 3 martie 2024, ce poate fi urmarit mai jos.