Drumul Catre Tine 23 Mai 2023 Episodul 5 Episodul 6 Complet

drumul catre tine telenovela acasa 2023 cu subtitrare in romana reluare

Produs de Nicandro Díaz și cu o distribuție de stele, “Drumul catre tine” este o poveste convingătoare și proaspătă pentru întreaga familie. Cu Gabriel Soto și Susana González, Drumul catre tine, a fost filmat în diferite locații, inclusiv Querétaro, Guerrero, Morelos, Campeche, Statul Mexic și Mexico City. Urmareste mai jos noua telenovela, drumul catre tine din 23 mai 2023 episodul 5 si episodul 6 complet.

Drumul catre tine, spune povestea lui Memo (Gabriel Soto), un șofer de camion umil și muncitor, cu mari valori familiale, care descoperă că are o fiică dintr-o relație anterioară și pornește într-o călătorie pentru a o găsi. În efortul său de a construi o relație cu fiica sa Isabella (Camille Mina), Memo se va încrucișa cu părinții ei adoptivi, Daniela (Susana González), o femeie cu convingeri ferme care se află într-o relație nesănătoasă cu Fausto (Mark Tacher), ea. soț ambițios și calculat. Viețile Memo și Daniela se vor întrepătrunde, iar dragostea lor neașteptată va trebui să înfrunte toate obstacolele, minciunile și înșelăciunile pe care Fausto le pune în cale.

Drumul catre tine din 23 mai 2023 episodul 5 si episodul 6

Daniela caută ajutorul soțului ei pentru că i s-a stricat mașina, dar Fausto nu poate pentru că se culcă cu cea mai bună prietenă a ei, Karen. Memo ajunge acasă la o petrecere surpriză de naștere. Memo are o vizită neașteptată care îl anunță despre moartea Oliviei și primește o scrisoare în care aceasta îl asigură că a avut o fiică cu el. Memo ajunge la casa Danielei pentru a-și vedea fiica și o întâlnește pe Daniela, dar aceasta îl confundă cu asistentul ei și îi cere o plimbare. Daniela trebuie să-și ia fiica, Isabella, de la școală, iar Memo se oferă să o ia pentru a-și putea întâlni fiica. Va invitam sa urmariti mai jos reluarea telenovelei drumul catre tine 23 mai 2023 episodul 5 si episodul 6.

Memo o întâlnește în sfârșit pe Isabella și face o impresie bună. Úrsula este supărată pe Memo pentru că a ridicat-o. După o ceartă cu nepoata lui, Macario o avertizează pe Úrsula despre distrugerea viitorului ei cu Memo, dezvăluind că este căsătorită. Daniela este dezamăgită de Fausto după ce acesta a adormit în seara romantică pe care o aranjase. Memo încearcă să o consoleze pe Daniela, dar Isabella crede că mama ei este în pericol.

Fausto îi spune Karen că nu suportă căsătoria lui cu Daniela, dar va trebui să suporte până când va primi moștenirea tatălui său. Memo observă tristețea Danielei și o duce într-un loc special, unde Daniela mărturisește criza prin care trece în căsnicia ei. Úrsula vine după camionul Danielei și îl surprinde pe Memo cu o îmbrățișare efuzivă, dar este geloasă pe Daniela. Memo se apropie de Isabella pentru a-i da telescopul lui și a mărturisi că nu i-a făcut nimic mamei ei, iar ei se împrietenesc din nou.

Noua telenovela drumul catre tine 23 mai 2023 episodul 5 si episodul 6, poate fi urmarita mai jos

Memo îi spune lui Úrsula că merge la o cină de afaceri cu Daniela și asta o face geloasă pe Úrsula. Proiectul pe care Memo și Daniela îl au cu clienții lor se dovedește a fi un succes datorită Memo. Memo o asigură pe Daniela că este o femeie cu totul specială. Chema se joacă cu prietenii săi, dar când încearcă să recupereze mingea, este pe cale să fie lovit de un camion. Urmareste mai jos noua telenovela, drumul catre tine din 23 mai 2023 episodul 5 si episodul 6 complet