Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 12 din 17 Aprilie 2023

bravo ai stil 17 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 12
Carina, mici înțepături față de Andreea la bravo ai stil 17 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 12. Chiar dacă Andreea a obținut calificative bune, jurații au avut obiecții față de ținuta sa.

Andreea a defilat în fața juraților, a celorlalte concurente și a telespectatorilor și s-a pregătit pentru a merge la o vânătoare de ouă de Paște într-o locație inedită.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 12 complet 17 aprilie 2023

Tânăra a ales să poarte din nou o pereche de pantofi sport, ceea ce a atras atenția Carinei, care a decis să îi lanseze o provocare competitoarei sale.

Carina a fost nominalizată de Ilinca Vandici pentru a comenta ținuta Andreei. Aceasta a spus că în mare este fericită cu propunerea competitoarei sale, însă a ținut să puncteze faptul că Andreea nu alege prea des să poarte pantofi cu toc înalt.

În acel moment, Andreea a dezvăluit că în viitorul foarte apropiat are de gând să transforme în realitate dorința Carinei. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 12 complet 17 aprilie 2023.

Chiar dacă jurații i-au oferit calificative pozitive, aceștia au ținut să obiecteze câteva aspecte. În timp ce Maurice Munteanu s-a legat de coafura concurentei, Alexandru Abagiu a ținut să puncteze faptul că machiajul acesteia nu era cel mai potrivit. Pe de altă parte, Raluca Bădulescu consideră în continuare că Andreea nu își realizează singură ținutele, așa că i-a dat tinerei un ultimatum.

Tânăra s-a aranjat și a mizat pe toate calitățile sale pentru a-i da pe spate pe viitorii ei socrii, din povestea pe care concurenta a propus-o în fața juraților.

Ținuta Milenei nu a reușit să le dea pe spate pe celelalte concurente, care au observat anumite minusuri la outfit-ul propus de aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Noua emisiune, bravo ai stil 17 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 12 poate fi urmarita mai jos

Milena a ales o rochie foarte sexy, pe care a asortat-o cu o blană extrem de scumpă, care aparține chiar mamei sale. Chiar dacă outfit-ul a fost catalogat drept o apariție de celelalte concurente, ținuta tinerei nu a reușit să le impresioneze.

Jurații au punctat anumite minusuri la ținuta concurentei, însă în final au decis că outfit-ul acesteia merită trei steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. „Eu aș schimba acel nasture de la blană. Nu știu dacă ți-am mai spus până acum, dar am o problemă foarte mare cu tot ce înseamnă nasturi, fermoare. Cu siguranță blana, genul acesta de blană nu se potrivește neapărat cu rochia sau geanta aceasta, dar înțeleg asocierea rochiei cu o blană. În seara asta ești un personaj”, a spus Maurice Munteanu. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 17 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 12.

In fiecare zi , de luni pana vineri, doar aici pe FiiLaCurent.NET!