Bravo ai stil 8 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 50 Complet

bravo ai stil 8 iunie 2023 sezonul 8 episodul 50
Maria, prima ținută nereușită la Bravo ai stil 8 iunie 2023 sezonul 8 episodul 50. Tânăra nu a reușit să impresioneze în această seară. De când a intrat în competiție, Maria a obținut mereu numărul maxim de steluțe din partea juraților.

Iată însă că ziua de astăzi nu i-a mai adus cele mai mari calificative tinerei concurente, pentru că look-ul pe care l-a conturat nu i-a mai dat gata pe jurați.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 50 complet 8 iunie 2023

Beatrice și Andreea au comentat outfitul pe care l-a realizat Maria în această seară. Chiar dacă tinerele au precizat că anumite aspecte ale ținutei nu au fost pe placul lor, per total acestea au fost încântate de ținuta pe care a prezentat-o Maria.

Beatrice: „ Arăți foarte bine în seara aceasta. Eu aș fi ales ceva simplu la încălțări. Mi se pare puțin cam mult, pene cu puf. În afară de asta îți vine perfect, ai un corp minunat. Vizual mi se pare prea multă informație acolo.”

Raluca Bădulescu a fost foarte încântată de ținuta pe care a prezentat-o Maria. Totuși, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au considerat că tânăra a dat greș cu look-ul pe care l-a conturat, și au taxat-o în consecință. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 50 complet 8 iunie 2023.

Maurice Munteanu: „Ai conturat acest profil de figură istorică, doar că duce spre Colea Răutu care joacă pe cineva în ceva. Nu-mi place părul. Asta e prima ținută pe care o propui în această frumoasă emisiune care nu-mi place. Nu te reprezintă. N-ai accesorizat violent.”

Maria a primit o singură steluță în această seară, din partea Ralucăi Bădulescu. În urma jurizării, concurenta a rămas cu un gust amar.

După ce a văzut acest lucru, Alexandru Abagiu a încercat să o încurajeze pe concurentă și a îndemnat-o să continue să experimenteze din punct de vedere stilistic, pentru a se dezvolta cât mai mult pe acest plan.

Noua emisiune, bravo ai stil 8 iunie 2023 sezonul 8 episodul 50 poate fi urmarita mai jos

Alexandru Abagiu: „Nu o lua așa. Ia-o mai degrabă ca o provocare, pentru că stilul tău îl stăpânești foarte bine. E mai interesant să încerci o zonă pe care nu o stăpânești foarte bine, pentru că asta înseamnă să evoluezi.”

Raluca Bădulescu: „Inutil să spun că îmi plac enorm penele. Poartă-le sănătoasă. Rochia aceasta este de un rafinament… Deci rochia are chiloții în dotare și asta a fost? Îmi place faptul că te-ai gândit să îți aranjezi altfel părul.” Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 8 iunie 2023 episodul 8 sezonul 50.