Bravo ai stil 7 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 49 Complet

bravo ai stil 7 iunie 2023 sezonul 8 episodul 49
Alexandra de la bravo ai stil 7 iunie 2023 sezonul 8 episodul 49 a enervat-o pe Iris, după ce i-a făcut un comentariu neașteptat în culise. Cele două concurente au fost protagonistele unui moment tensionat chiar în culise. Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că are multe lucruri în comun cu câștigătoarele celorlalte sezoane, moment în care Iris a intervenit și a mărturisit că o roșcată lipsește de pe lista câștigătoarelor, însă vrea să ocupe ea acest loc.

În acel moment, Alexandra s-a legat de părul lui Iris și a sfătuit-o că ar trebui să se vopsească dacă își dorește să fie numită roșcată. Iris a fost vizibil deranjată de acest comentariu. Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a intervenit în discuție și i-a reproșat Alexandrei că ar trebui să fie mai atentă la ea decât la celelalte fete.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 49 complet 7 iunie 2023

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost criticată de celelalte concurente pentru faptul că de când a intrat în emisiune tot ceea ce face este să se ia de aspectul lor.

Ioana: I-am spus că tonul face muzica. Și Rebecca a venit cu impresii despre noi, dar a spus-o într-un alt mod. Ea a venit, ne-a arătat cu degetul, ne-a apostrofat pentru ținuta pe care o avem pe scaun. Ar fi frumos să ne ponderăm modul în care îi arătăm cu degetul pe ceilalți.

Alexandra: Bine. Tăcerea mea e un răspuns. Ea a vorbit cumva în numele tuturor fetelor, le-a apărat pe toate. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 49 complet 7 iunie 2023.

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a obținut nicio steluță în ediția de miercuri seara, 7 iunie 2023. Iată ce au avut de spus jurații! Chiar dacă unele dintre concurente au lăudat-o pentru look-ul ei fresh, există anumite elemente stilistice pe care au mărturisit că le-ar fi schimbat la ținută.

Beatrice: Ioana, strălucești prin toți porii astăzi. Chiar îmi place ținuta ta de astăzi. Cred că aș fi văzut totuși niște pantaloni cu talie înaltă și încălțări puțin mai prețioase.

Noua emisiune, bravo ai stil 7 iunie 2023 sezonul 8 episodul 49 poate fi urmarita mai jos

Ținuta Ioanei la Bravo, ai stil 2023 din această seară a avut potențial, însă accesorizarea a stricat tot. Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au complimentat-o pentru modul cum arată, cum și-a aranjat părul, dar și topul ales pentru ținută.

Cu toate acestea, ea a fost sfătuită să fie mai atentă la accesorizarea, deoarece a dat din nou greș. Concurenta nu a obținut nicio steluță din partea celor trei jurați. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 7 iunie 2023 episodul 8 sezonul 49.