Bravo ai stil 5 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 26 Gala 5 Online

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 26
Iris, în aceeași situație precum colegele sale la bravo ai stil sezonul 8 episodul 26 Gala 5. Aspiranta la marele premiu al competiției a avut parte de o surpriză neplăcută. În ediția concept din data de 5 mai Iris a mărturisit că a trecut printr-o situație extrem de neplăcută.

Concurenta a constatat cu stupoare că profilul pe care îl are pe o platformă de socializare s-a „îmbogățit” cu câteva mii de urmăritori falși. Înainte să ajungă în fața juraților, Ilinca Vandici a ținut să afle ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al lui Iris. Tânăra a mărturisit că se află în aceeași situație precum colegele sale de platou. Iris s-a ales cu câteva mii de urmăritori falși.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 26 complet 5 mai 2023

Iris a dezvăluit că nu are idee cine ar putea fi în spatele valului de urmăritori falși care a lovit conturile de Instagram ale concurentelor. Totuși, chiar dacă tânăra nu crede că cineva din platou este vinovat de acest lucru, aceasta a mărturisit care este numele care a fost vehiculat în mai multe rânduri în mediul online.

Alina a atras toate privirile cu ținuta ei din seara concept. În ediția din data de 5 mai, tânăra a ales să poarte o rochie de culoare bleumarin, cu accente de negru. Aceasta a ales ca, printr-un artificiu realizat din croi, să își pună în evidență posteriorul, fapt ce nu a rămas deloc neobservat.

Faptul că Alina și-a pus în evidență posteriorul a atras atenția tuturor. Totuși, acest lucru nu a fost neapărat pe placul lui Beatrice, care a ținut să îi precizeze competitoarei sale acest lucru. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 26 complet 5 mai 2023.

„Sunt convinsă că execuția acestei piese nu a fost deloc ușoară. Este foarte interesantă ținuta dar nu-mi place, pentru că mi se pare că ți-ai disproporționat corpul tău, care este foarte bine proporționat. Ți-ai creat o formă tip pară, când tu ai o formă clepsidră, nu înțeleg de ce ai făcut asta, dar ești foarte frumoasă”, a spus Beatrice./p>

Chiar dacă Alina a realizat o ținută corectă, aceasta nu a reușit să îi dea pe spate pe jurați. În timp ce Raluca Bădulescu i-a comunicat acest lucru tinerei, Alexandru Abagiu i-a atras atenția concurentei cu privire la modul în care și-a aranjat podoaba capilară.

Noua emisiune, bravo ai stil 5 mai 2023 sezonul 8 episodul 26 poate fi urmarita mai jos

Alexandru Abagiu: „E clar că vorbim despre o ținută anii 50. Îmi place artificiul pe care l-ai făcut cu zona de posterior pentru că mi se pare că o duce în actualitate. Un singur lucru nu-mi place, că părul tău e foarte caschetă în momentul ăsta. Dacă coafura asta era mult mai relaxată, ai fi putut să scoți look-ul ăsta într-o actualitate maximă.”