Bravo ai stil 22 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 37 Reluare

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 37
În ediția din această seară a show-ului Bravo ai stil 22 mai 2023 sezonul 8 episodul 37 reluare, difuzat la 19:00, la Kanal D2, ținutele vestimentare propuse de concurentele emisiunii vor fi, și de această dată, puse sub lupa atentă a celor trei jurați – Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu. Una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România îl nemulțumește pe jurat cu styling-ul propus.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 37 complet 22 mai 2023

Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? De când a intrat în competiția de modă, Maria a avut doar calificative pozitive, pentru că i-a impresionat pe jurați cu look-urile pe care le-a realizat. Tânăra a dezvăluit că acest lucru nu se datorează faptului că ar fi stilist, ceea ce nu este, ci pentru că moda o pasionează cu adevărat.

Pentru că în ultimele zile au apărut în mediul online mai multe comentarii din partea telespectatorilor, care au considerat faptul că Maria este avantajată în competiția de fashion pentru că are mai multe cunoștințe în domeniul modei, tânăra a vrut să risipească orice suspiciune asupra zvonurilor care spun că ar fi stilist. Astfel, Maria a explicat cu lux de amănunte ce activitate desfășoară în viața de zi cu zi.

Maria le-a explicat colegelor sale ce presupune job-ul ei, totuși unele dintre aspirantele la marele premiu au considerat faptul că Maria are parte de o altfel de viziune asupra stylingurilor pe care le realizează, grație pregătirii sale. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 37 complet 22 mai 2023.

Beatrice și Andreea, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Beatrice a ales să poarte o ținută all black, compusă dintr-o rochie, o pereche de cizme și o geantă în aceeași culoare.

Look-ul tinerei a fost pe placul competitoarelor sale însă, chiar dacă a fost apreciat, a stârnit anumite discuții în platoul celei mai îndrăgite emisiuni de fashion.

Milena a comentat prima ținuta lui Beatrice. Tânăra a apreciat look-ul și a precizat faptul că este încântată de faptul că Beatrice a schimbat abordarea stilistică. Pe de altă parte însă, Andreea i-a spus verde lui Beatrice că ea nu consideră că aceasta a diversificat suficient. Comentariul a deranjat-o foarte tare pe tânăra economistă, care nu s-a abținut și a reacționat.

Noua emisiune, bravo ai stil 22 mai 2023 sezonul 8 episodul 37 poate fi urmarita mai jos

Beatrice a fost cu adevărat deranjată de faptul că, după părerea Andreei, economista nu a diversificat suficient pe parcursul competiției. Tânăra nu a fost de acord cu afirmația competitoarei sale și nu a înțeles de la ce a plecat aceasta. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 22 mai 2023 episodul 8 sezonul 37.