Bravo ai stil 21 Aprilie 2023 Sezonul 8 Episodul 16 Gala 3

bravo ai stil 21 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 16
Sorina a deschis gala 3 Bravo, ai stil din 21 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 16. Concurenta a pășit în platou cu o ținută compusă din 500 de trandafiri.

Tânăra a ales ca pentru ediția concept din această seară să adopte o ținută compusă aproape în integralitate din flori.
Tema acestei gale, care este prima ediție eliminatorie din sezonul cu numărul 8, este „Festivalul florilor” o temă pe care jurații au catalogat-o drept una foarte ofertantă.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 16 complet 21 aprilie 2023

Sorina a mărturisit în fața Ilincăi Vandici că a ales să poarte o ținută care și-a dorit să întruchipeze conceptul acestei ediții eliminatorii.

La realizarea piesei vestimentare inedite au contribuit toți apropiații Sorinei și mai ales croitoresele care lucrează pentru aceasta.
Milena a pășit încrezătoare și plină de energie în platoul ediției concept. Iată însă că, înainte de a ajunge la jurizare, aceasta a fost nevoită să le răspundă la întrebări colegelor sale.

Înainte de a intra în platoul „Bravo, ai stil!”, Jasmine i-a atras atenția Milenei că, în opinia ei, concurenta s-a schimbat după ce emisiunea a început să se difuzeze pe micul ecran.

În opinia lui Jasmine, Milena a devenit destul de agresivă față de celelalte concurente. Totul a pornit de la o discuție pe care Milena a purtat-o în culise cu Constanția. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 16 complet 21 aprilie 2023.

Când au văzut cum a defilat Beatrice, cei trei jurați nu au mai rezistat. Beatrice a intrat încrezătoare în prima gală eliminatorie a sezonului cu numărul 8 „Bravo, a stil!”.

Tânăra le-a dat o doză de energie juraților, care însă nu au putut trece peste unele mișcări ieșite din comun pe care le-a făcut tânăra în timpul defilării.

Cei trei jurați s-au amuzat de momentul în care Beatrice a făcut câteva mișcări în timpul defilării din platoul „Bravo, ai stil!”.

Astfel, aceștia s-au ridicat de la masa juriului și au defilat alături de Beatrice, ceea ce a stârnit amuzamentul tuturor.

Noua emisiune, bravo ai stil 21 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 16 poate fi urmarita mai jos

Beatrice a ales să poarte o rochie neagră, brodată cu flori. Tânăra nu a reușit să îi dea pe spate pe jurați, însă cei trei au considerat că outfit-ul concurentei nu a fost nici pe departe unul slab, așa că au jurizat-o pe măsură.

În final, Beatrice a obținut nota 3 din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu și 4 din partea Ralucăi Bădulescu. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 21 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 16.