America Express Drumul Soarelui Episod 3 Online 23 Ocotmbrie

america-express-sezonul 3 drumul soarelui 2023 reluari integrale

A fost un autostop dificil la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 din 23 octombrie 2023 pentru echipe nevoite să-l parcurgă pe segmente, fiecare după cum are noroc. În astfel de condiții, mișcarea pozițiilor în clasament e greu de urmărit, certă este doar destinația Amagá. Marius Damian, povestitorul de la America Express, ne introduce în realitatea din spatele probei de astăzi. Echipele se află într-o zonă a Anzilor columbieni, unde de zeci de ani se exploatează cărbune. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 din 23 octombrie 2023 reluare.

Pe vremuri, minerii locului avea un obicei aparte. Ori de câte ori coborau sub pământ, luau cu ei un canar. Când pasărea nu mai cânta, ieșeau de urgență la suprafață. Aerul conținea emanații toxice. La începutul anilor ’40, febra aurului negru atrăgea în zonă mână de lucru din toată țara. Oamenii munceau în condiții precare în minele ilegal săpate în munte.

America express sezonul 2 episodul 3 din 23 octombrie 2023

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au ajuns primele la destinație și a trebuit să hotărască cine, ce probă va face. Desigur că au ales totul în avantajul lor, fiind vorba de o competiție. “Trebuia să ne securizăm acolo puțin timp în avans”, spune Laura Giurcanu.

Una dintre probleme mai puțin plăcute a fost curățarea noroiului dintre șinele căruciorului de cărbune pe care au hotărt să o dea Soniei Simionov și Iulianei Pepene și lui Romică și Cătălin Țociu.

Romică Țociu și Cătălin au reacționat la proba apărută din partea „rivalelor”. Un sentiment neașteptat de dificultate i-a cuprins pe concurenți: „Am simțit că mi-a dat-o cu reverul”. Ceea ce a urmat a fost cu adevărat un chin pentru aceștia. Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 2 episodul 3 online 23 octombrie 2023

Romică Țociu a adăugat: „Am muncit în nămol pe o pantă de vreo 20-30 de metri, a fost un chin să terminăm această misiune.” Cu toate acestea, sacrificiul și eforturile lor au avut un scop bine definit: obținerea imunității. Aceasta va feri membrii echipei câștigătoare de eliminare și le va asigura confort deplin într-o cameră de hotel, o răsplată binemeritată pentru toate dificultățile întâmpinate pe Drumul Soarelui.

Misiunea a fost, fără îndoială, una dintre cele mai grele provocări, implicând muncă în condiții extreme care au testat la maximum limitele concurenților. Murdari și epuizați, mulți dintre ei au fost copleșiți de dezamăgire și de sentimentul că nu mai au nicio speranță.

Ionuț Rusu și George Tănase aflați în situația de a căuta o mașină în timp ce fac autostop simt că nu mai pot continua. George, cu o expresie de durere pe față, se plânge: „Am arsuri pe spate și pe mâini, pe tot”. Cursa a fost cu adevărat epuizantă pentru toți participanții, iar misiunea dificilă desfășurată în mină i-a epuizat complet.

Emisiunea america express sezonul 2: drumul soarelui episodul 3 online 23 octombrie 2023

Această experiență a adus tensiuni și în rândul fraților Eram: „Eu renunț, efectiv! Aris, nu vezi că suntem ultimii”, spune Alexia extrem de supărată și cu nervii întinși la maximum. “Cred că a fost cea mai proastă zi din viața mea pentru că a început să plouă cu găleata și noi trebuia să căutăm o mașină și nu venea nicio mașină. Ne pierdeam speranța”, spune Alexia Eram.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost refuzate de un șofer pentru că nu aveau bani: „Am avut o cădere nervoasă”, spune Iuliana Pepene. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 complet 23 octombrie 2023.