America Express Drumul Soarelui Episodul 4 din 24 Ocotmbrie

america-express-sezonul 4 drumul soarelui 2023 reluari integrale

În episodul 4 sezonul 2 america express drumul soarelui 24 octombrie 2023, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au remarcat ce gest neașteptat au făcut rivalii lor, în timpul cursei. Aris Eram a fost fermecat de o fermieră. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 din 24 octombrie 2023 reluare.

Fiindcă au câștigat amuleta, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au decis ordinea în care echipele au plecat în cursă. La un moment dat, unii dintre rivalii lor au dat dovadă de un gest „nerecunoscător”, iar camerele de filmat au surprins totul.

America express sezonul 2 episodul 4 din 24 octombrie 2023

După ce au stabilit ordinea în care au plecat echipele, cei doi câștigători ai amuletei au pornit la drum, fericiți că au primit și un avantaj de 10 minute în cursă.

„A doua imunitate din această etapă se va acorda la Monumentos de los colonizadores din orașul Manizales, dar, pe drum, căutați steagul America Express la hacienda La Coca din orașul Manizales caldas, la cultura de guayaba”, scria pe mission board.

Cei doi au ales să ia un tuc-tuc, moment în care Giulia a profitat de ocazie pentru a se apuca de modelat figurina de lut. Și ceilalți concurenți s-au zbătut să găsească un mijloc de transport spre următoarea locație indicată de Irina Fodor. La următorul mission board, echipele au aflat ce trebuie să facă:

„Fructele de guayaba reprezintă emblema comunității Embera. Localnicii au creat dulce de guayaba, care a devenit desertul favorit al Columbiei. Totul începe aici, pe plantație. Dacă sunteți prima echipă care a ajuns, puteți alege câte kilograme de guayaba veți culege și câte kilograme vor culege rivalii voștri. Puneți pozele în dreptul cantitățilro de fructe. Dacă nu sunteți prima echipă, trebuie să vă conformați și să culegeți cantitatea pe care o veți găsi pe panou în dreptul pozei voastre. Pentru a primi următoarele informații, trebuie să mâncați cele 6 guayabas. Vă pup, Țuca”, a transmis Irina Fodor.

Alexia Eram s-a accidentat și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Misiunea de-a culege fructe de guayaba au făcut-o pe concurentă să se aleagă cu niște răni serioase. Iulia Albu a trecut prin momente dificile și, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi de supărare. Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 2 episodul 4 online 24 octombrie 2023

După misiunea în care au fost nevoiți să rețină fraze din limba Embera, concurenții au ajuns la următoarea misiune, ce s-a desfășurat la o plantație de guayaba. Echipele s-au apucat imediat de mâncat cele 6 fructe, apoi de cules zeci de kilograme, din plantație. Misiunea n-a fost deloc una ușoară și n-au lipsit nici incidentele neplăcute. La

Iulia Albu s-a enervat în timpul misiunii și a izbucnit în lacrimi. Ea și Mike și-au aruncat replici acide, iar camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat. Când s-a lăsat întunericul, aceasta a căzut într-un șanț.

Emisiunea america express sezonul 2: drumul soarelui episodul 4 online 24 octombrie 2023

Încă de la primele ore ale dimineții, trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă ce a adus un avantaj important în cursa pentru a doua imunitate din Columbia. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu și Antoneta și Ada Galeș s-au întrecut la un joc de amuletă dificil. Concurenții au învățat fraze în Emberá, apoi au traversat un pod pentru a transmite frazele memorate unei tinere care le-a oferit diferite obiecte, drept răsplată. Amuleta a fost câștigată de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Cei doi au primit nu doar un avantaj de 10 minute avans, ci și șansa de-a decide ordinea plecării în cursa pentru imunitate a celorlalte echipe, dar și ce figurină de lut au fost nevoiți ceilalți să reproducă, până la finalul cursei. Urmareste mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 complet 24 octombrie 2023.