Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 7 Online 20 Octombrie

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 7
Mioara Tânjală din cel mai nou episod vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 din 20 octombrie 2023 are 41 de ani, este economist și locuiește în Brașov. Are doi copii și un soț care o susține atunci când vine vorba de marea ei pasiune: muzica. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 din 20 octombrie 2023, integral.

Concurenta a interpretat într-o manieră inedită piesa „The House of The Rising Sun” și a convins toți antrenorii să apese butonul. După ce a terminat de cântat și a văzut toate scaunele întoarse, Mioara a izbucnit în lacrimi.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 din 20 octombrie 2023

Emoțiile concurentei s-au transmis și la antrenori. „Nu am avut așteptări.. am venit doar ca să vă cânt. V-am pus sufletul meu pe tavă…”, a spus Mioara, moment în care lui Horia Brenciu i s-au umezit ochii. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 online 20 octombrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Irina Rimes: „Mioara, pentru mine este o provocare vocea ta. M-am întors cu toată inima. Vreau să lucrăm împreună. Vino, te rog, în echipa mea. Doamne, ce tare îmi doresc să vii în echipa noastră!”;

Smiley: „Cred că oricare dintre noi s-ar bucura să te aibă în echipă. Mi se pare că ai o sălbăticie, o nebunie, o inocență a cântării. Tocmai pentru că nu ai o presiune a așteptării”. „Este cea mai minunată experiență de până acum și voi merge cu Irina Rimes”, a spus concurenta.

Cristina Budeanu are 32 de ani, este din Clinceni și lucrează în cadrul Consiliului Județean Ilfov. „Soțul meu mă susține cel mai mult și îmi dă foarte multă încredere. El mi-a spus să merg la Vocea… și presimt că va fi ok”, a spus Cristina înainte de a urca pe scenă. Concurenta a cântat „Always remember us this way” și a convins trei antrenori să se întoarcă.

După ce i-a ascultat pe antrenori, Cristina a decis să meargă în echipa lui Smiley.

Andrei Ciocîrlan are 17 ani, este elev și vine din Dolhești Mici, județul Suceava. „Am început să cânt de la 9 ani la Clubul Copiilor din Fălticeni. În această seară, la Vocea României, am venit cu ceva special. Pentru mine faptul că sunt aici este o mare realizare și vine cu o mare satisfacție”, a spus puștiul înainte să urce pe scenă.

​Iar Andrei chiar a pregătit ceva special! Pentru prima dată la Vocea României, un concurent a cântat o doină. Irina Rimes și Theo Rose au apăsat butonul după primele secunde în care l-au auzit pe Andrei cântând „Cucule, cucuț bălan”. La final, Andrei a întors toate scaunele și a fost aplaudat în picioare de întreaga sală. Andrei a ales să meargă în echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 din 20 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Andra Herța are 20 de ani și vine din Italia. S-a născut la Orăștie și avea patru ani când a plecat cu părinții peste hotare. ​Andra este studentă la Conservatorul din Bologna și spune că le este recunoascătoare părinților pentru că au făcut sacrificii mari ca ea să-și poată urma visul. Andra a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 complet 20 octombrie 2023.