Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 2 Integral 15 Septembrie

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 2

Anisia Gafton a făcut show de zile mari la vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 integral 15 septembrie 2023 și ne-a demonstrat încă o dată că este plină de talente. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 din 15 septembrie 2023, integral.

„Da, voiam să vin la Săriți de pe fix! și am nimerit aici. Am venit să fac o caterincă, să râdem. V-ați întors toți? OMG! Abia acum am emoții. (…) Smiley, eu te iubesc! Nu pentru că ești producător și ai putea să mă propulsezi, nu m-am gândit niciodată la asta!”, a spus râzând Anisia.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 din 15 septembrie 2023

Daniela Bejan are 22 de ani și vine din Republica Moldova. Tânăra este studentă, iar la audițiile pe nevăzute i-a avut alături pe bunicii ei și pe iubit. Cel din urmă este cel mai mare susținător al ei. Daniela a participat și la Superstar, acolo unde a impresionat cu vocea ei caldă. Pe scena de la Vocea României a ales să cânte „La vie en rose”. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 online 15 septembrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Smiley: „Daniela ești superbă, așa de mult mă bucur că ai venit la Vocea României. Chiar mi-aș dori să-ți fiu antrenor. Nu am avut posibilitatea asta la Superstar, că nu era despre asta, dar de data asta avem posibilitatea să interacționăm mai mult”.

Theo Rose: „O voce excepțională, care binedispune. Și mi se pare că menirea ta pe Pământ este să aduci fericire și să împrăștii bunătate în jurul tău”.

Daniela l-a ales pe Smiley. „Ești o poezie de om!”, i-a transmis bucuros antrenorul.

David Mihuț are 17 ani, iar la audițiile pe nevăzute a venit alături de părinții săi și de fratele geamăn. Tânărul este din Arad și studiază canto clasic. Lui David îi place să cânte la chitară și pian și adoră piesele vechi de dragoste. Pe scena de la Vocea României, tânărul a încântat audiența cu piesa „Tu ești primăvara mea”.

Smiley: „Eu m-am întors primul și ei s-au întors după mine. (…) Timbrul tău este fantastic și felul în care poți tu să cânți! M-am întors pentru că eram intrigat și am spus că nu putem să scăpăm o asemenea voce de la Vocea României, trebuie să-i dăm șansa să facă ceva pe mai departe. Ai întors patru scaune la Vocea României! Ești foarte bun!”.

După ce a ascultat toate pledoariile, David l-a ales pe Smiley.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 din 15 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Giulia Petre are 20 de ani, este din Oradea și adoră să cânte. Părinții sunt cei care au convins-o să vină la Vocea României. Tânăra se mândrește că a fost acceptată la Conservatorul din Anglia, însă nu a luat încă o decizie pentru că „mami nu vrea să plec atât de departe de casă”. Pe scena de la Vocea României, Giulia a ales să cânte piesa „Jolene”. Chiar dacă a avut emoții, tânăra a reușit să-l convingă pe Smiley să se întoarcă. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 complet 15 septembrie 2023.

Duet senzațional pe scena de la Vocea României! Alături de HB Orchestra, Horia Brenciu și Theo Rose au cântat „I’ve got the world on a strig”, celebra piesă a lui Frank Sinatra. Antrenorii s-au bucurat de moment, iar Tudor Chirilă a invitat-o la dans pe Irina Rimes. Cei doi artiști au primit ropote de aplauze de la public, iar Horia a profitat de moment pentru a-i face o declarație colegei de scaun.

„Sper că v-a plăcut momentul nostru. Vreau neapărat să-i spun lui Theo că este exact partenera de scaun pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp și cred că toți băieții sunt de acord. Theo, dragostea noastră, te iubim foarte tare!”, i-a transmis Horia.


error: Content is protected !!