Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 13 Online 1 Decembrie

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 13

Show-ul Vocea României sezonul 11 episodul 13 din 1 decembrie 2023, a avut premiera luna trecuta! în fiecare seară de vineri, de la ora 20.30 la pro. Cel de-al 11-lea sezon este unul plin de surprize, dar și de schimbări la masa juriului. Horia Brenciu se întoarce în rol de antrenor și va împărți scaunul dublu cu Theo Rose. Echipa este întregită de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 din 1 decembrie 2023, integral.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 din 1 decembrie 2023

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mămică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose despre colegul cu care va împărți scaunul la Vocea României. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 online 1 decembrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 13 din 1 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Și în acest sezon, Pavel Bartoș este pregătit să spună: „Să fie Voce”. Timp de 10 sezoane, scena de la Vocea României a vibrat pentru telespectatori, iar acum e timpul să cunoaștem noi povești emoționante și să ne bucurăm de voci unice. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii