Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 1 din 8 Septembrie 2023

vocea romaniei 2023 sezonul 11 complet reluare

In episodul 1 sezonul 11 vocea romaniei 8 septembrie 2023, Beatrice și David Alen sunt un duo format din tată și fiică, ambii de meserie soliști. Aceștia au venit la Vocea României pentru a impresiona antrenorii, însă nu au reușit să întoarcă niciun scaun. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 din 8 septembrie 2023, integral.

Familia lor a trecut printr-o etapă extrem de dificilă în urmă cu câțiva ani, când soția lui Alen s-a stins din viață din cauza cancerului mamar. De atunci, el este și mamă, și tată, pentru cei patru copii pe care crește de unul singur. Cei doi, deși au dat tot ce au avut mai bun pe scena Vocea României, nu au reușit să întoarcă niciun scaun.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 din 8 septembrie 2023

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 online 8 septembrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Vocea ei i-a făcut pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes să apese butonul roșu chiar din primele secunde ale melodiei. Aceștia au fost urmați de Smiley, dar și de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Astfel, bătălia s-a purtat între toți antrenorii, care și-au dorit să o convingă pe Alexandra să ia decizia potrivită. Concurenta a ales să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

Andaluzia Marin are 23 de ani și locuiește lângă Târgoviște, iar muzica reprezintă terapie pentru ea. Povestea sa de viață este una extrem de emoționantă, fiind crescută doar de mamă și de bunică. După ce a plecat în Spania, i-a fost și mai greu deoarece, din neputința părinților, a ajuns chiar și să doarmă pe străzi.

Pe scena Vocea României, Andaluzia a cântat melodia „Rather Be”, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun, probabil din cauza emoțiilor: „Eu am vrut să apăs, dar nu am apăsat și din păcate, nu pot să dau timpul înapoi”, a spus Irina Rimes.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 din 8 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Iustin Paraschiv are 18 ani, iar la Vocea României a venit pregătit să surprindă antrenorii cu talentul său, chiar de ziua lui de naștere! Tânărul a ales să cânte melodia „Dancing On My Own”, piesă care i-a pus în evidență timbrul vocal și i-a făcut pe antrenori să apese butoanele roșii. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 complet 8 septembrie 2023.

Concurentul de 18 ani și-a găsit pasiunea pentru muzică în urmă cu câțiva ani, atunci când tatăl său i-a cumpărat o chitară. Iustin recunoaște că părintele lui a fost cel care l-a ajutat și l-a sprijinit cel mai mult în această direcție, însă din păcate s-a stins din viață în urmă cu un an, din cauza unei boli grele.

La Vocea României, Iustin a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor, care l-au felicitat atât pentru timbrul lui vocal, cât și pentru emoția transmisă: În final, el a ales să meargă mai departe alături de Smiley.