Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 6 din 13 Octombrie 2023

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 6
Irina Florea din episodul 6 sezonul 11 vocea romaniei 13 octombrie 2023, are 28 de ani și locuiește în București. Mereu s-a ocupat de muzică, dar pandemia i-a dat planurile peste cap, motiv pentru care, a fost nevoită să se angajeze. În prezent, jonglează cu publicitatea și cu muzica, dar marea ei iubirea a rămas cea din urmă. ​La „Vocea României” a ales să interpreteze ”Nasty Naughty Boy”, reușind să îl facă pe Tudor Chirilă să se întoarcă primul, în timp ce Irina Rimes și Horia și Theo s-au întors la finalul piesei. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 6 din 13 octombrie 2023, integral.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 6 din 13 octombrie 2023

„Am riscat și m-am întors înainte de a te asculta până la sfârșit și nu-mi pare rău că m-am întors mai devreme, dacă asta te-a și ajutat puțin, și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea”, a spus Tudor.

„Dacă vorbim de un songwriter și un artist care vrea să acumuleze, cred eu, în concursul ăsta, atâta experiență cât să îl ajute să se lanseze în muzică sau să își dea un push la carieră, eu cred că sunt echipa potrivită”, a declarat Irina Rimes, alegerea concurentei fiind, însă, Tudor Chirilă. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 6 online 13 octombrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Letizia Crincoli are 28 de ani și vine din Toscano, Italia. Lucrează ca model plus size, ceea ce a făcut-o să își recâștige încrederea în sine, pe care o pierduse din cauza numărului de kilograme.

​Letizia a început să cânte de când avea 12 ani, dar, o perioadă, a renunțat, deoarece nu se mai simțea fericită făcând acest lucru. După șase ani, a cunoscut o fată care a făcut-o nu doar să revină la pasiunea ei, dar și să iubească muzica.

Tânăra din Italia a ajuns în Timișoara, unde a început să cânte la chitară, pe străzi și a primit feedback pozitiv din partea celor care o auzeau. La „Vocea României”, a ales să cânte ”What About US”, iar Theo și Horia s-au întors la finalul melodiei.

„Letizia, eu m-am întors, pentru că vocea ta este senzațională”, a spus Horia, Theo adăugând că, acum, se află în locul potrivit. „Ne-a plăcut vocea ei. De asta e «Vocea României». Îți place o voce, te întorci”, au spus cei doi antrenori, la testimoniale.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 6 din 13 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Alina Jais are 46 de ani, vine din Timișoara și își câștigă existența din muzică și din artă. Talentul vocal și muzical a fost moștenit din familie, reușind să dea lovitura, în urmă cu două decenii, cu piesa „Unde ești”, pe care a decis să o și interpreteze astăzi.

​Încă din timpul prestației, antrenorii și-au dat seama că este foarte posibil ca vocea care interpretează piesa să fie chiar a Alinei, iar Theo și Horia au apăsat butonul. „Energie s-a transmis așa: interpreta, pe care nu o văzusem, a cântat o melodie, s-a transmis la partenera mea de scaun, a luat-o razna, am luat-o razna, am apăsat cu piciorul pe gâdilătură, s-a întors scaunul”, a spus Horia.

Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 6 complet 13 octombrie 2023.