Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 5 Online 6 Octombrie 2023

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 5
Beatrice (Beti) Iordăchescu a venit cu părinții la audiții și nu este străină de scena de la Vocea României. În urmă cu 5 ani, tânăra în vârstă de 17 ani a participat la Vocea României Junior. Tânără din București a reușit să întoarcă toate scaunele la vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 online 6 octombrie 2023 după ce a interpretat melodia „Trustfall”. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 din 6 octombrie 2023, integral.

Beti a ales să meargă în echipa Irinei Rimes, care a avut un mesaj clar la Camera Învingătorului: „Mi-ar plăcea să-mi dai trofeul Vocea României ca antrenor!”.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 din 6 octombrie 2023

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mămică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose despre colegul cu care va împărți scaunul la Vocea României. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 online 6 octombrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 din 6 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Și în acest sezon, Pavel Bartoș este pregătit să spună: „Să fie Voce”. Timp de 10 sezoane, scena de la Vocea României a vibrat pentru telespectatori, iar acum e timpul să cunoaștem noi povești emoționante și să ne bucurăm de voci unice. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 complet 6 octombrie 2023.