Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 8 Reluare 27 Octombrie

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 8

Alexandra Damian din ultima editie a preselectilor la vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 reluare 27 octombrie 2023, are 16 ani, este elevă și vine din Tecuci. Pasiunea pentru muzică a avut-o mereu, dar un eveniment nefericit din viață i-a răpit această bucurie. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 din 27 octombrie 2023, integral.

​Alexandra suferă de diabet zaharat de tip I, iar reacțiile incontrolabile pe care le are din cauza acestei boli au făcut-o să fie arătată cu degetul de către cei din jur. Prin urmare, a decis să stea cât mai retras, pentru a nu mai atrage atenția asupra ei. În audițiile pe nevăzute, aceasta a ales piesa ”Something New” și a convins toți antrenorii să se întoarcă, demonstrând că este o adevărată forță.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 din 27 octombrie 2023

„O voce foarte vie. Ai tot ce îți trebuie în pachetul ăsta al vocii tale, ai nervul de care e nevoie, ai viață, ai bucurie și ne-am întors și primii. Îți urăm să fie ăsta și sezonul tău”, a spus Theo.

„La 16 ani, să cânți așa, este o mare performanță și, pentru asta, te felicit! Nu știam dacă să mă întorc sau nu, pentru că am auzit o singură emisie. Ai fost foarte bine pe emisia asta. Sunt foarte curioasă dacă ai și alte emisii. Te invit în echipa mea, să descoperim și alte fețe ale tale!”, a precizat Irina.

„Eu nu cred că trebuie să ai emisii foarte diferite, ca să faci un parcurs diferit. Putem face împreună, dacă mă alegi, un parcurs foarte interesant și memorabil”, i-a spus Tudor Chirilă Alexandrei. Alexandra a ales să meargă în etapa următoare cu Tudor Chirilă. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 online 27 octombrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Rania Petricescu are 16 ani și vine din Timiș. Aceasta își dorește să devină una dintre cele mai mari artiste din lume și este convinsă că acest lucru ar ajuta-o să scape de teama de oameni.

​Rania a investit foarte mult în ea, pentru a ajunge în punctul în care să poată concura la „Vocea României” și își dorește ca, dintre toți antrenorii, să se întoarcă Smiley și Theo Rose. Pentru audițiile pe nevăzute a ales piesa ”Fallin’”, reușind să îi convingă pe Irina și pe Tudor.

„Pentru mine, a fost cea mai fericită interpretare și, pentru că a fost cea mai fericită interpretare, eu te invit să facem unele și mai fericite! Îmi doresc foarte tare să vii la mine, în echipă”, a continuat Tudor, fiind și cel pe care concurenta l-a ales.

Raul Nica are 16 ani și vine din Arad. După ce a cochetat cu un număr mare de sporturi, s-a îndreptat spre muzică, începând să cânte piese bisericești. Acesta cânta la înmormântări sau la slujbe, chiar și pe stradă, iar, la nunți, cânta alături de preot.

​„Trăiesc pentru muzică și voi trăi mereu. Cel mai mare vis al meu este să ajung să cânt în fața unui stadion plin de oameni și să îi văd cum cântă piesele compuse de mine”, a spus acesta. Raul a ales piesa ”Blow” și s-au întors toate scaunele.

„Eu am uitat să apăs pe buton. M-am întors, am ieșit de pe scaun, am început să dansez și am apăsat la final. Eu m-am întors prima, de fapt”, a spus Irina. „Mi-a plăcut acuratețea cu care a cântat. Ai cântat corect”, a continuat Horia.

„Mi-a plăcut că a fost crud, a fost adevărat, autentic”, a spus Smiley.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 din 27 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Tudor Chirilă a fost autentic și a încercat să îl convingă să vină în echipa lui, cu un mesaj creat de Inteligența Artificială, reușind, totodată, să îl convingă să vină în echipa sa. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 complet 27 octombrie 2023.