Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 4 Complet 29 Septembrie 2023

vocea romaniei 2023 sezonul 11 episodul 4
In noua editie vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 complet 29 septembrie 2023, il cunoastem pe Andrei Petruș, are 22 de ani și este originar din localitatea Vălenii Șomcutei, Maramureș. Tânărul este student, în anul trei, la Cluj-Napoca. Ori de câte ori are ocazia, Andrei vine acasă, pentru că adoră zona de unde provine și mâncarea de acasă. Nu se dă în lături nici de la muncă, mereu îi ajută pe părinți: la cosit, la întors fânul și altele. „E o plăcere să stai la sat”, spune el. Urmareste mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 din 29 septembrie 2023, integral.

Tânărul spune că a moștenit pasiunea pentru muzică de la cei dragi, din familie: „Bunicul meu a cântat în biserică, străbunicul a fost dirijor în biserică. Tata a cântat la chitară în tinerețe, mama cântă foarte fain.”

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 din 29 septembrie 2023

La Vocea României, Andrei Petruș a ales să cânte piesa „I’m Not The Only One”. Irina Rimes și Theo Rose au încercat să-l convingă să aleagă echipa lor. „Vocea asta merită o șansă nu doar pentru Vocea României, dar și pentru o carieră de vârf în România, ca artist”, i-a spus Theo Rose. Până la final, Andrei Petruș a ales să meargă mai departe în competiție cu Theo și Horia. Emisiunea Vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 online 29 septembrie 2023 poate fi urmarita mai jos.

Cosmin Mariciuc are 23 de ani, este student în Cluj-Napoca, dar s-a născut la Botoșani. Cosmin cântă de la 4 ani, moștenind talentul din familie. Părinții lui cântă pe la diverse evenimente, tatăl la trompetă, iar mama cu vocea. „Eu nu mă regăsesc în muzica populară, nu mă încântă ideea. Eu mă consider rocker. Metal-ul este inima și sufletul meu. Am o trupă, iar visul meu este să am succes cu ea”, menționează Cosmin.

La Vocea României, Cosmin Mariciuc a cântat piesa „Whataya Want from Me” și a reușit să întoarcă toate scaunele.

Elena Neamțu are 25 de ani, este studentă și vine din Pașcani, Iași. „Pentru mine, participarea la Vocea României a fost un vis, pe care acum am ocazia să-l îndeplinesc”, spune Elena Neamțu. Tânăra este pasionată de muzică încă din copilărie. A participat la numeroase concursuri, iar părinții au susținut-o mereu. Elena provine dintr-o familie numeroasă. Ea mai are are încă trei frați.

„Tatăl este tehnician, mama – casnică. Părinții ne-au crescut cu dragoste. Toți banii câștigați i-au băgat în educația noastră, mereu s-au sacrificat.

Cu lacrimi în ochi, Elena a povestit despre determinarea ei de a participa la Vocea României și despre susținerea pe care a avut-o din partea părinților: „Pe viitor, sper să le pot întoarce tot ce mi-au dat”. Bătălia pentru vocea Elenei Neamțu s-a dus între Irina Rimes și echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose. Cei din urmă au fost mai convingători.

Emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 din 29 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Andrei Ciobanu, fost concurent la Survivor România 2021, și-a dorit să-și încerce norocul la Vocea României. El are o trupă alături de care merge la diverse evenimente. Mulți telespectatori îl cunosc deja pe Andrei Ciobanu (32 de ani), după ce l-au văzut la Survivor România, unde a ajuns destul de departe în competiție. Pe lângă sport, Andrei este pasionat și de muzică. Mai jos puteti urmari un nou sezon al emisiunii vocea romaniei sezonul 11 episodul 4 complet 29 septembrie 2023.

„Ne place să mergem la spactacole și să-i facem pe oameni fericiți”, spune Andrei despre colegii din trupa lui. Lui Horia i-a plăcut piesa pe care a ales-o Andrei – „Everything”, însă antrenorul a ezitat să apese butonul. „Mai trebuia ceva”, a ținut să menționeze artistul.

„Îmi pare rău că în seara aceasta nu te-am putut susține. I-am zis lui Horia, asta e voce cântată, ăsta cântă mult”, i-a spus Theo Rose. Cântăreața a precizat că îl cunoaște pe Andrei de la concursuri și evenimente.