Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 1 din 13 Septembrie 2023

visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 din 13 septembrie 2023

Alex Gavrilescu a ales in debutul emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 din 10 septembrie 2023 să se ocupe de amenajarea curții familiei Răduță. Într-un moment de relaxare, în timp ce privea apa care se scurgea pe unul dintre burlanele casei, arhitectul a fost „lovit” de inspirație. Vrea să amenajeze o fântână arteziană japoneză, în curte, din care apa să curgă neîncetat. Urmariti acum mai jos emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 online din 13 septembrie 2023.

Dragoș Bucur i-a pregătit Nicoletei Răduță o întâlnire cu totul specială, în debutul sezonului 10 al emisiunii „Visuri la cheie”. Actrița Eugenia Șerban i-a dezvăluit femeii cum a reușit ea să treacă peste un diagnostic crunt. Nicoleta Răduță a fost invitată de Dragoș Bucur la o seră de plante, de unde să-și aleagă singură ghivecele care vor decora viitoarea sa casă. Aici a cunoscut-o pe actrița Eugenia Șerban, care a învins două forme de cancer.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 din 13 septembrie 2023

Cele două au vorbit despre lucrurile pe care le au în comun, dar și despre flori și necesitatea continuării luptei cu boala necruțătoare.

Alex Gavrilescu face o descoperire îngrijorăroare, cu o zi înainte de predarea casei familiei Răduță. Arhitectul încearcă să găsească o soluție, însă doar cu ajutorul colegilor o poate scoate la capăt.

Alex s-a ocupat de amenajarea verandei casei și credea că totul va ieși perfect. Proiectul său era perfect pe calculator, însă în realitate el nu arată cum și-a dorit. Arhitectul a descoperit că există diferențe de culoare între elementele propuse și cele executate. Te invitam sa urmaresti mai jos noul sezon visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 din 13 septembrie 2023.

Pereții verandei nu contrastează cu tavanul, ceea ce creează o senzație de spațiu tern, lipsit de viață și personalitate. „Cred că m-am grăbit cu alegerea culorii. Avem vreo șansă s-o mai închidem?”, îl întreabă el pe Cozmin Dan, directorul de producție al emisiunii. Tot Florin Brînzan va trebui să-și dea acordul.

Ziua predării a sosit și e plină de emoții pentru echipa „Visuri la cheie”. Familia Răduță a fost copleșită din momentul în care au mutat autocarul. Cum au reacționat soții Răduță când au înțeles că așa arată acum casa lor.

Nicoleta, Alexandru și George Răduță au petrecut două săptămâni în Delta Dunării, departe de casa în care se lucra de zor. Gândul lor a fost mereu acasă, locul în care se simt cei mai puternici.În momentul în care autocarul Visuri la cheie s-a urnit din loc, cei trei membrii ai familiei au fost cuprinși de emoții puternice. Primii pași făcuți în noua locuință au fost ezitanți, ca aceia pe care îi faci când mergi în vizită la cineva necunoscut.

Prima dată au văzut veranda, realizată de Alex Gavrilescu, și fântâna ateziană japoneză, opera aceluiași arhitect. „Nu mi-am putut imagina ce am văzut în fața ochilor”, a exclamat Alexandru. Abia când a intrat în casă și-a dat seama că exteriorul a fost doar „aperitivul”.

Un nou sezon din emisiunea visuri la cheoe sezonul 10 episodul 1 complet 13 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

George Răduță a fost impresionat până la lacrimi de sera de legume, pe care echipa a amenajat-o special pentru Nicoleta. Bărbatul nu se aștepta ca echipa Visuri la cheie să se ocupe și de acest proiect. Urmareste mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 1 integral 13 septembrie 2023.


error: Content is protected !!