Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 6 Integral 18 Octombrie

visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 din 18 octombrie 2023

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 din 18 octombrie 2023 a revenit cu un nou sezon! Echipa emisiunii este nerăbdătoare să vă aducă noi povești senzaționale despre oamenii care au trecut prin momente dificile. Urmariti acum mai jos emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 online din 18 octombrie 2023.

Sezonul cu numărul 10 este unul aniversar pentru Visuri la cheie, emisiunea care aduce un plus de speranță în viața oamenilor greu încercați de viață. Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia, Oana Boghiu și Florin Brînzan sunt gata să împlinească noi visuri, la pro.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 din 18 octombrie 2023

Sezonul 10 Visuri la cheie debutează in fiecare miercuri la pro. Fanii emisiunii sunt așteptați în fața televizoarelor începând cu ora 21:30 la prima ediție din acest sezon.

„Clădim cu drag visuri pentru viitor și ne străduim să fim în continuare cea mai bună versiune a noastră și să fim mai buni decât am fost sezonul trecut. Cunoaștem familii tot mai speciale cu trecerea anilor, care ne ating sufletul într-un mod unic”, a spus Andra Marinescu înaintea startului noului sezon.

Arhitectul Alex Gavrilescu așteaptă cu sufletul la gură debutul noului sezon Visuri la cheie și dezvăluie că vom vedea multă emoție în fiecare ediție. Te invitam sa urmaresti mai jos noul sezon visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 din 18 octombrie 2023.

„10 sezoane înseamnă multe, multe familii care și-au văzut visul realizat după vizita echipei Visuri la cheie – din 10 sezoane, eu am fost implicat în trei și sunt extrem de fericit că de trei ani fac parte din acest proiect absolut unic. Revenim din toamna acestui an cu poveștiile familiilor, cu emoțiile lor, cu ale noastre, cu situații și soluții de șantier, cu lacrimile, dar si cu bucuriile, cu grijile, dar și cu fericirile. Toate astea de 10 sezoane într-un singur strigăt: MUTĂ AUTOCARUL! Ne vedem curând, vă îmbrățișez!”, a mărturisit Alex Gavrilescu.

Autocarul Visuri la cheie a pornit la drum, cu scopul de a oferi o rază de speranță unor familii ale căror visuri au fost puse pe hold de vitregiile vieții. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Oana Boghiu vor fi alături de fanii emisiunii în sezonul 10, într-o nouă aventură a visurilor împlinite.

„Mi-a lipsit foarte mult să-l tachinez pe Alex (Gavrilescu – n. red.), să mă văd cu fetele, să facem planuri, să renovăm case”, ne spune din start Dragoș Bucur, direct de la filmările primului episod din sezonul 10.

Andra Marinescu spune că deseori este copleșită de emoții când află poveștile dureroase ale familiilor pe care le cunoaște, dar, cumva, se mobilizează pentru a nu trăda vreo slăbiciune.

„Noi realizăm că nu trebuie să ne lăsăm doborâți de toate sentimentele care ne încearcă, pentru că ei au nevoie de noi și de sprijinul pe care noi îl putem oferi”, spune Andra Marinescu.

Un nou sezon din emisiunea visuri la cheoe sezonul 10 episodul 6 complet 18 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Neputință simte și Cristina Joia, care mărturisește care este cel mai dureros moment de la filmări.

„Atunci când sunt copii bolnavi… e sentimentul acela de neputință, pe care încerci să nu-l exprimi, să nu se vadă pe chipul tău, dar e foarte greu”, confirmă Cristina Joia. Urmareste mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 integral 18 octombrie 2023.