Chefi La Cutite 26 Septembrie Sezonul 12 Episodul 16 Intreg

chefi la cutite 26 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 16
Într-un moment dramatic al competiției culinare chefi la cutite 26 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 16, Chef Florin Dumitrescu a luat o decizie radicală care a schimbat cursul evenimentelor folosind o amuletă. Acesta a anunțat că chefii din celelalte echipe nu au voie să vorbească cu concurenții lor, instituind astfel o interdicție strictă asupra comunicării participanților cu mentorii lor. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 26 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 16..

Debutul primului battle din sezon a fost înfiebântat de o temă extrem de dificilăîn care echipele au de gătit combinații de ingrediente aparent imposibile. Chef Florin și-a asigurat echipa câștigând avantajul de a alege cea mai bună combinație, iar pe lângă asta a pus pe masă și o amuletă, punându-i pe “mute” pe ceilalți chefi pentru jumătate de probă.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 integral 26 septembrie 2023

Această mișcare neașteptată a avut un impact mare asupra dinamicii concursului și a adus cu sine o serie de provocări cărora doar cei foarte puternici îi pot face față. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 16 din sezonul 12 reluare pe 26 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Pentru concurenții aflați pentru prima dată într-o astfel de competiție, acest lucru a reprezentat o provocare uriașă. După ridicarea interdicției, Chef Cătălin Scărlătescu a izbucni și a luat cu asalt bucătăria competiției.

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete bazându-se pe ingrediente aproape imposinil de combinat. La final, colegii de la Observator au făcut degustarea și au votat, iar banda a adus primul verdict din sezonul 12. În această ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Irina Fodor i-a adus la masa degustării pe colegii de la Observator. Aceștia au degustat preparatele care au combinații inedite și, la final, au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult dintre toate.

Primul battle din sezonul 12 Chefi la cuțite a adus o probă cât se poate de surprinzătoare pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Irina Fodor i-a provocat pe chefi și pe concurenți să gătească cu preparate aproape imposibil de combinat. Pe masă au fost de la jeleuri, la burtă fiară, litchii, tapioca, arpagic murat, stafide, brânză și nu numai.

Când cronometrul a pornit, concurenții s-au năpustit asupra ingredientelor diferite din cămară și s-au apucat imediat de treabă, în dorința de-a pregăti rețete cât mai savuroase. Cei care au fost aleși să facă degustarea în primul battle au fosts urpinși să afle ce mănâncă, de fapt: “Asta e burtă? Puteam să jur că este calamar!”.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 reluare 26 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Când colegii de la Observator au terminat degustarea, chefii s-au dus la echipele lor și au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă, în ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1. Prima farfurie a fost pentru echipa turcoaz, urmată apoi de o farfurie pentru echipa portocalie. Emoțiile au crescut din ce în ce mai mult, până verdictul a fost clar: echipa magenta, condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat! Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 online 26 septembrie 2023.