Un Nou Rasarit 7 Noiembrie Episoadele 184, 185, 186 Online – Ultimele Episoade

un nou rasarit serial indian reluare episoade complete 2023

Începând din septembrie, ora 15.00, la postul Acasă telespectatorii pot urmări un nou serial indian, „Un nou răsărit” (în original “Mehndi Hai Rachne Waali”). Producția a avut premiera în țara de origine acum 2 ani, în varianta originală, 246 de episoade. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare noul serial indian un nou rasarit episodul 184 episodul 185 si episodul 186 din 7 noiembrie 2023.

Un nou rasarit 7 noiembrie 2023 episodul 184 episodul 185 si episodul 186

„Un nou răsărit” are la bază serialul „Gorintaku”, care a fost difuzat în India de postul Star Maa, deținut de compania Disney. În rolurile principale apar actorii Shivangi Khedkar și Sai Ketan Rao, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, Ashok Phal Dessai, Milind Phatak, Asmita Ajgaonkar și Karan Manocha.

În centrul poveștii se află văduva Pallavi (Shivangi Khedkar), o femeie dedicată familiei, care își sacrifică propria fericire pentru cea a celor din jur, în special a socrilor ei. În paralel, facem cunoștință cu singuraticul Raghav (Sai Ketan Rao), un magnat obsedat doar de bani. Urmareste mai jos serialul indian un nou rasarit episodul 184 episodul 185 si episodul 186 reluare 7 noiembrie 2023.

Pallavi a rămas văduvă de tânără, în timp ce Raghav a fost păcălit în iubire. Raghav trăiește o viață singuratică din cauza experienței sale amare cu dragostea, în timp ce Pallavi nu se simte pregătită să accepte pe nimeni în viața ei după decesul soțului. Într-o zi cei doi ajung să se cunoască, dar, din cauza unor circumstanțe nefericite, ei încep să se urască. Raghav crede că mama și sora sa au ajuns după gratii din cauza lui Pallavi, așa că o defăimează pe aceasta în fața familiei ei, care o dă afară din casă. În cele din urmă, Raghav află că Pallavi este nevinovată și face orice ca să nu o piardă și să salveze mariajul aranjat dintre ei.

Pentru interpretările lor din acest serial cei doi protagoniști, Shivangi și Sai Ketan, au fost nominalizați la mai multe gale și festivaluri, fiind desemnați “Cel mai bun actor debutant” și “Cea mai bună actriță debutantă” la Premiile Iconic Gold din 2022.

Noul serial indian un nou rasarit 7 noiembrie 2023 episodul 184 episodul 185 si episodul 186, poate fi urmarit mai jos

În ceea ce îl privește pe Sai Ketan Rao, acesta a debutat în actorie în 017′, însă „Un nou răsărit” este primul său proiect de amploare din industria TV hindi. „Eu sunt din Hyderabad, iar acolo a avut loc și o parte din filmări, așa că experiența mea pe platouri a fost una foarte bună”. Sai are 32 de ani și este producător muzical atunci când nu are proiecte tv.