Un Nou Rasarit 27 Octombrie Episoadele 163, 164 si 165 Integral

un nou rasarit serial indian reluare episoade complete 2023

Începând din octombrie, ora 15.00, la postul Acasă telespectatorii pot urmări un nou serial indian, „Un nou răsărit” (în original “Mehndi Hai Rachne Waali”). Producția a avut premiera în țara de origine acum 2 ani, în varianta originală, 246 de episoade. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare noul serial indian un nou rasarit episodul 163 episodul 164 si episodul 165 din 27 octombrie 2023.

Un nou rasarit 27 octombrie 2023 episodul 163 episodul 164 si episodul 165

Femeia este din Caraș Severin, are 35 de ani, iar până la această vârstă nu a reușit să uite episoadele dramatice prin care a trecut de-a lungul anilor. S-a născut într-o familie cu probleme, iar mama ei a vrut să o omoare când s-a născut, chiar dacă avea deja mai mulți copii. Salvatorii ei au fost doi bărbați, care au luat-o din brațele mamei biologice.

În centrul poveștii se află văduva Pallavi (Shivangi Khedkar), o femeie dedicată familiei, care își sacrifică propria fericire pentru cea a celor din jur, în special a socrilor ei. În paralel, facem cunoștință cu singuraticul Raghav (Sai Ketan Rao), un magnat obsedat doar de bani. Urmareste mai jos serialul indian un nou rasarit episodul 163 episodul 164 si episodul 165 reluare 27 octombrie 2023.

Pallavi a rămas văduvă de tânără, în timp ce Raghav a fost păcălit în iubire. Raghav trăiește o viață singuratică din cauza experienței sale amare cu dragostea, în timp ce Pallavi nu se simte pregătită să accepte pe nimeni în viața ei după decesul soțului. Într-o zi cei doi ajung să se cunoască, dar, din cauza unor circumstanțe nefericite, ei încep să se urască. Raghav crede că mama și sora sa au ajuns după gratii din cauza lui Pallavi, așa că o defăimează pe aceasta în fața familiei ei, care o dă afară din casă. În cele din urmă, Raghav află că Pallavi este nevinovată și face orice ca să nu o piardă și să salveze mariajul aranjat dintre ei.

Pentru interpretările lor din acest serial cei doi protagoniști, Shivangi și Sai Ketan, au fost nominalizați la mai multe gale și festivaluri, fiind desemnați “Cel mai bun actor debutant” și “Cea mai bună actriță debutantă” la Premiile Iconic Gold din 2022.

Noul serial indian un nou rasarit 27 octombrie 2023 episodul 163 episodul 164 si episodul 165, poate fi urmarit mai jos

În ceea ce îl privește pe Sai Ketan Rao, acesta a debutat în actorie în 017′, însă „Un nou răsărit” este primul său proiect de amploare din industria TV hindi. „Eu sunt din Hyderabad, iar acolo a avut loc și o parte din filmări, așa că experiența mea pe platouri a fost una foarte bună”. Sai are 32 de ani și este producător muzical atunci când nu are proiecte tv.