Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 1 din 17 Februarie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 din 17 februarie 2024

Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, revine la a1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artişti ce au răspuns provocării de a participa în cadrul celebrului show al transformărilor se numără echipa formată din Eliza Natanticu şi Zarug, care vor face un duo de excepție pe scena Te cunosc de undeva!. Te invitam sa urmaresti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 online 17 februarie 2024.

„Mă bucur foarte tare că am descoperit un coleg de scenă excepțional, extrem de talentat. Dacă înainte doar îmi imaginam că aşa este, acum m-am și convins că este cel mai bun partener de scenă pe care îl puteam avea.

Te Cunosc De Undeva 24 iunie 2023 sezonul 20 episodul 1 online

Eliza Natanticu și Zarug formează echipă în sezonul 20 „Te cunosc de undeva!”. Ne înțelegem foarte bine și avem o chimie puternică, ba chiar gândim la fel: atunci când ruleta ne surprinde cu câte un personaj care ne place, cu mult potențial, ne dăm toată silința să ne iasă perfect și să oferim tot ce avem mai bun, iar atunci când simțim că personajele nu ne reprezintă deloc, ori credem noi că nu au capacitatea de a ne pune în valoare și de a ne aduce multe puncte, parcă nu avem același zvâc, niciunul dintre noi – cam atât de mare este compatibilitatea dintre noi”, a spus concurenta.

Printre cele 8 echipe de artişti care au acceptat provocarea de a participa în cadrul transforming show-ului se numără şi echipa formată din Barbara Isasi și Bella Santiago, care vor face un show de excepție pe scena Te cunosc de undeva!, cu fiecare apariție.

„Pentru mine, cele mai amuzante momente sunt cele în care trebuie să comunic cu Barbara, pentru că niciuna dintre noi nu stăpânește foarte bine limba română și, până nu ne vedem, nu prea reușim să înțelegem ce vrea să spună cealaltă. Unul dintre momentele funny a fost unul în care, eram pe scenă, colegii vorbeau cu juriul, toată lumea râdea și am râs și eu, fără să înțeleg de ce se amuzau toți. Barbara mă tot întreba pe mine de ce se râde în platou, dar niciuna nu știa despre ce e vorba. Emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 1 complet din 17 februarie 2024, poate fi urmarita mai jos.

La fel, la repetițiile cu doamna Crina sau cu doamna Adriana, când ne explică unele lucruri, în anumiți termeni, noi două ne uităm una la alta cu ochi mari, iar asta creează situații amuzante de fiecare dată”, a declarat Bella.

Printre cele 8 echipe de artişti ce au spus „DA” transformărilor în cadrul celebrului show se numără echipa formată din Alexia Țalavutis și Dima Trofim, pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim vor face, din nou, echipă pe scena show-ului Te cunosc de undeva!, un sezon cu energie la puterea #20, despre care Alexia a dezvăluit că sper să fie unul cu șanse la finală, pentru echipa lor: „Într-unul dintre momentele de pe scenă, am purtat pantofii de dans pe care i-am purtat și în finala sezonului 17 și sper să-mi poarte noroc și în acest sezon!”.

Emi și Cuza, câștigătorii celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, întâmpină sezonul Sezonul 20, un sezon cu energie la puterea #20, cu multă energie și cu o dorință puternică de a da tot ce au mai bun: ,,Deja, pentru noi, este familiar tot ce se întâmplă aici: de la machiaj, la costume și până la repetiții, suntem foarte confortabili cu orice.

Am spus-o și o repetăm: ne plac provocările, nu ne temem de nicio limbă străină, atunci când vine vorba despre ceea ce trebuie să cântăm, nu ne ferim de niciun personaj pe care am putea să-l interpretăm, ne-a fost dor de Te cunosc de undeva! și tot ce ne dorim este să ne iasă momentele atât de bine, încât să fim foarte mândri de noi, la final!”, a mărturisit Emi, completând:

Showul te cunosc de undeva cu sezonul 20 episodul 1 din 17 februarie 2024, poate fi urmarit mai jos

,,Am avut parte și de o premieră, una impactantă, aș putea spune: am avut de făcut travesti la… travesti! Ca să înțelegeți mai bine, a trebuit să ne transformăm într-o persoană de sex opus, care, la rândul ei, este transformată într-o persoană de sex opus; altfel spus, a trebuit să mă transform într-un bărbat, care, de fapt, era o femeie ce interpreta un bărbat. Ce nebunie, nu?!”. Urmareste chiar acum mai jos episodul 1 sezonul 20 te cunosc de undeva din 17 februarie 2024.