Te Cunosc De Undeva – Sezonul 19 Episodul 3 din 15 Aprilie 2023

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 3 complet
Prezentatoarea Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au făcut spectacol la te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 3 din 15 aprilie 2023 cu ținutele superbe pe care le-au ales pentru această ediție. Cele două au atras toate privile în cea de-a treia gală a sezonului 19.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras, din nou, toate privirile cu ținutele fără cusur pe care le-au purtat în cea de-a treia gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Pentru această ediție, difuzată pe 15 arpilie 2023, vedetele au optat pentru ținute speciale care le-au pus în valaore atuurile fizice.

Te Cunosc De Undeva 15 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 3 online

„Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile!”, a dezvăluit Mihai Petre. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 3 online 15 aprilie 2023.

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, 15 aprilie 2023, de la 20:00, la a1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă.

Opt cupluri de artişti în mare formă au spus spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la a1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol în mare formă în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 15 aprilie 2023, de la 20:00, la a1. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 3 integral 15 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos.

“Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia a1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon”, a dezvăluit prezentatorul transforming show-ului, Pepe.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 3 din 15 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, începând din cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă. Urmareste chiar acum mai jos episodul 3 sezonul 19 te cunosc de undeva din 15 aprilie 2023.