Te Cunosc De Undeva 29 Aprilie 2023 Sezonul 19 Episodul 5

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 5 complet
Pentru cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva 29 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 5, ruleta le-a jucat din nou feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira. Chiar dacă nu le-a mai adus o piesă în engleză şi nici hip hop sau un alt gen muzical care să-i încurce, a găsit totuşi ceva care să le pună beţe în roate: pentru Valentin un travesti, iar pentru Codruţa, transformarea într-o bună prietenă.

Te Cunosc De Undeva 29 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 5 online

Prezentatoarea Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au făcut atras, din nou, toate privirile cu ținutele de excepție pe care le-au ales pentru cea de-a cincea Te cunosc de undeva! sezonul 19.Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 5 online 29 aprilie 2023.

Ca de fiecare dată, Andreea Bălan și Alina Pușcaș au reușit să atragă privirile tuturor prin ținutele pe care au ales să le poarte în aceast ediție a transforming show-ului de la Antena 1. Atât jurata cât și prezentatoarea Te cunosc de undeva! au cucerit prin aparițiie lor fără cusur din această seară.

În gala din această seară, Alina Pușcaș a purtat o pereche de blugi cu talie înaltă și tăieturi îndrăznețe care îi lasă la vedere coapsele. Pentru partea de sus, prezentatoarea transforming show-ului a ales un corset negru, din piele, alături de un hairstyle de inspirație nouăzecistă.

“La polul opus, Andreea Bălan a avut o apariție diafană, într-o rochie albă ca i-a complimentat trupul armonios. Modelul de rochie ales i-a pus în evidență umerii goi, iar mănușile lungi, cu puf, au creat un efect demn de covorul roșu.

Codruța Filip și Valentin Sanfir au fost în elementul lor în această seară, transformați în Diana Matei. Cei doi au cântat pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19 alături de Taraful Cleante.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 5 din 29 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Codruța Filip și Valentin Sanfira au avut parte, în sfârșit, de o transformare pe palcul lor. Cuplul de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 a intrat în pielea Dianei Matei și au interpretat hit-ul „Am atins cerul cu mâna”, care a răsunat din toate boxele anul trecut. Urmareste chiar acum mai jos episodul 5 sezonul 19 te cunosc de undeva din 29 aprilie 2023.

Cei doi concurenți din noul sezon al transforming show-ului s-au simțit pe scenă ca peștele în apă, în cea de-a cincea ediție. Codruța Filip și Valentin Sanfia nu doar că s-au transformat în Diana Matei, cu au cântat și alături de Taraful Cleante, iar distracția a fost garantată.


error: Content is protected !!