Te Cunosc De Undeva 13 Mai 2023 Sezonul 19 Episodul 7

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 7 complet
Tinutele pe care Andreea Bălan și Alina Pușcaș le-au purtat la Te cunosc de undeva 13 mai 2023 sezonul 19 episodul 7 reluare, au suprrins pe toată lumea. Cele două au arătat superb, iar publicaul le-a văzut în cele mai frumoase ipostaze.

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au făcut show vestimentar pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023, cu apariți unice, în ținute remarcabile. Deși au purtat outfit-uri diferite, cele două au fost la fel de elegante și de superbe.

Te Cunosc De Undeva 13 mai 2023 sezonul 19 episodul 7 online

Andreea Bălan a arătat impecabil în ținuta din două piese pe care a purtat-o în această gală de la Te cunosc de undeva. Jurata și-a pus în valoare bustul generos într-un top alb, senzațional care a atras privirile tuturor telespectatorilor. Aceștia au remarcat faptul că ea este de o frumusețe remarcabilă. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 online 13 mai 2023.

Nici Alina Pușcaș nu s-a lăsat mai prejos și a purtat cu mândrie și eleganță o salopetă din piele, de culoare verde mentă. Machiajul pe care ambele vedete le-au purtat e-au venit perfect cu ținutele alese și au arătat demne de o gală atât de frumoasă.

Wrs și Emilian s-au transformat în Thalia și au cântat impecabil piesa „Rosalinda”, chiar dacă Emilian, la repetiții, nu a fost prea încântat de personaj. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 integral 13 mai 2023, poate fi urmarit mai jos.

“Wrs și Emilian au reușit să surprindă și de această dată cu transformarea lor în cântăreață de muzică Latino – Thalia. Aceștia au interpretat piesa „Rosalinda” și au creat un moment unic.

Cei doi concurenți au reușit și de această dată să reproducă o piesă destul de grea, însă au făcut-o cu mare succes. Deși Emilian nu a fost încântat de personaj, Wrs a fost în tabăra opusă, bucurându-se deplin de rol.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 7 din 13 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

„Thalia are o sexualitate lascivă. Foarte frumos, mă uitam că vă țineți în frâu. Îl vedeam pe Emilian cum se ținea. A fost foarte frumos. Oglindă, cu mici crăpături”, spune Cristi Iacob. Urmareste chiar acum mai jos episodul 7 sezonul 19 te cunosc de undeva din 13 mai 2023.

„Ați fost credibili, dicție, per total mi-a plăcut. Am constatat că această provocare a fost foarte plăcută. Pofta vine mâncând. Nu a fost o provocare vocală. Ați avut cele trei registre egale”, spune Ozana Barabancea.


error: Content is protected !!