Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 45 Online 18 Aprilie

În această seară va fi o nouă ediție de la Survivor Romania 18 aprilie 2023 sezonul 4 episodul 45 online. Iată ce se întâmplă în emisiunea din Republica Dominicană pe 18 aprilie 2023.

Mai sunt doar zece concurenți în lupta pentru Survivor Romania sezonul 4 episodul 45. După plecarea lui Ionuț Iftimoaie, competiția este și mai strânsă.

În această seară în Republica Dominicană pe concurență îi așteaptă o nouă provocare pentru imunitate. Unul dintre concurenți va fi chiar uimit de propria realizare de a fi ajuns în competiție atât de departe.

”Incredibil pentru mine că am ajuns în punctul ăsta”, va spune concurentul în ediția de pe 18 aprilie 2023 de la Survivor.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 45 din 18 aprilie 2023

De asemenea, Carmen, Ștefania și Bianca își vor da seama că sunt singurele rămase din fostul trib al Faimoșilor pentru că toți ceilalți au plecat acasă.

În ediția din această seară, de pe 18 aprilie 2023 de la Survivor, vom asista la schimbarea unor strategii. Vom afla și cine vor fi persoanele care vor ajunge la vot și care este posibil să plece acasă.

Concurenții încearcă acum să se liniștească după consiliul de urgență din ediția trecută. Daniel Pavel a rostit numele lui Ionuț Iftimoaie atunci când a vorbit despre niște probleme de natură personală din familia acestuia. Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 45 din 18 aprilie 2023 complet.

Concurentului i s-a dat alegerea de a rămâne în continuare în competiție sau de a merge acasă. Acesta a decis să plece pentru a fi alături de cei dragi. Ionuț Iftimoaie a plecat acasă din cauza unor probleme de natură personală, despre care nu s-au dat mai multe detalii. Cert este că acesta nu era nici accidentat și nici nu a încălcat vreo regulă.

Survivor Romania sezonul 4 episodul 45 online din 18 aprilie 2023 poate fi urmarit mai jos

După anunțarea celor 12 Faimoși, a venit rândul și războinicilor.

„Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția.

Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, a spus acesta la pro.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!
Nu ratați, de la ora 20:30, la pro, in fiecare luni, marti si miercuri cel mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!