Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 44 din 17 Aprilie 2023

cand incepe survivor romania sezonul 4 online integral 2023
Luni, la survivor romania 17 aprilie 2023 sezonul 4 episodul 44 complet, vor avea parte de ediție specială a emisiunii Survivor România. Concurenții vor sărbători, atât cât este posibil, Paștele în Republica Dominicană, iar un Consiliu de Urgență anunță vești neașteptate.

Ediția Survivor România difuzată luni, 17 aprilie 2023 va fi una plină de momente neașteptate. Concurenții trag concluziile după ultimul Consiliu de Eliminare. Kamara a fost eliminat, iar planul lui Alin Chirilă de a-l scoate din concurs pe Dan Ursa a eșuat, ceea ce o bucură pe Alexandra Porkolab. Din punctul său vederea, înfrângerea vine „ca o palmă” pentru sportiv.

Cu toții vor fi distrași repede de o veste îmbucurătoare. Pentru a nu lăsa Paștele să treacă neobservat în Republica Dominicană, pe insulă au fost ascunse mai multe ouă. Membri tribului Taino trebuie să le caute, apoi le pot vopsi după bunul plac.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 44 din 17 aprilie 2023

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

„Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la pro să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?”, a transmis Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Așadar, echipa este formată din: Carmen Grebenișan (creatoare de conținut și antreprenor), Jorge (cântăreț și prezentator TV), Ada Dumitru (actriță), Ionuț Iftimoaie (campion kickbox), Maria Constantin (artistă), Remus Boroiu (specialist în transformarea corporală), Bianca Patrichi (coregrafă), DOC (rapper), Vica Blochina (vedetă TV), Sebastian Dobrincu (antreprenor și artist), Ștefania Stănilă (campioană la gimnastică), Gheboasă (artist). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 44 din 17 aprilie 2023 complet.

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul.

Survivor Romania sezonul 4 episodul 44 online din 17 aprilie 2023 poate fi urmarit mai jos

După anunțarea celor 12 Faimoși, a venit rândul și războinicilor.

Echipa lor este formată din: Alin Chirilă (luptător MMA), Alexandra Porkolab (manager marketing și vânzări), Robert Moscalu (barman), Lucianna Vagneti (antrenor personal), Dan Ursa (director zonal vânzări), Maria Lungu (designer vestimentar), Andrei Krișan (antrenor personal), Daria Chiper (baschetbalistă), Răzvan Danciu (student), Andreea Moromete (creator de conținut), Andrei Neagu (actor), Codruța Began (profesor Educație Fizică și Sport). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 44 din 17 aprilie 2023 complet.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!
Nu ratați, de la ora 20:30, la pro, in fiecare luni, marti si miercuri cel mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!