Survivor Romania – Sezonul 3 Episodul 60 din 31 Mai 2022 – Finala

Vezi aici mai jos rezumatul emisiunii Survivor Romania sezonul 3 episodul 60 din data de 31 mai 2022.

Survivor România este aproape de a reapărea pe ecran, după o pauză de câteva luni. Pro TV a achiziționat drepturile pentru show-ul care a cucerit publicul din întreaga lume. Ultimele două ediții ale emisiunii au fost transmise de Kanal D.

Pro TV a anunțat oficial că, show-ul va începe pe 16 ianuarie 2022. După o lungă perioadă de așteptare Faimoșii s-au făcut văzuți. Pro TV a anunțat cine sunt concurenții care se vor regăsi în echipa Faimoșilor din noul sezon Survivor România. Așadar, Faimoșii care merg în Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Banijay este compania care distribuie formatul, la nivel global. Produs în mai mult de 40 de teritorii, Survivor a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni la nivel internațional. Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 11 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat, potrivit protv.ro.

Lupta pentru supraviețuire, marele premiu în valoare de 51.000 de euro, dar și conflictele iscate între „Războinici” și „Faimoși” au fost ingredientele principale care au făcut din acest format unul de mare succes.