Survivor Romania 3 Mai 2023 Sezonul 4 Episodul 52 Complet

cand incepe survivor romania sezonul 4 online integral 2023
Pentru că la Survivor astăzi poți fi sus, poți câștiga puncte și apoi după câteva înfrângeri, să realizezi că nu ai mai avut parte de recompense sau ajungi la nominalizare. În cel mai dur reality show nu există loc de greșeli, de momente în care să-ți pierzi încrederea sau în care să-ți pui la îndoială puterea. După o seară dificilă, urmează una și mai grea: cineva o să plece azi acasă!

La Jocul de imunitate survivor romania 3 mai 2023 sezonul 4 episodul 52 nu a mai existat vreme pentru prietenii, pentru strategii venite de pe Insulă sau pentru a mai sta pe gânduri. Toți cei 8 au luptat cu toate armele pe traseu și au demonstrat că vor să rămână în show. După ce, rând pe rând, Carmen, Moromete, Ciomag, Dan, Porkolab și Robert au fost eliminați, finala zilei s-a jucat între Andrei Krișan și Ștefania Stănilă, iar castigatorul il puteti afla vazand reluarea episodului mai jos la noi pe site.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 52 din 3 mai 2023

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

„Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la pro să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?”, a transmis Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Așadar, echipa este formată din: Carmen Grebenișan (creatoare de conținut și antreprenor), Jorge (cântăreț și prezentator TV), Ada Dumitru (actriță), Ionuț Iftimoaie (campion kickbox), Maria Constantin (artistă), Remus Boroiu (specialist în transformarea corporală), Bianca Patrichi (coregrafă), DOC (rapper), Vica Blochina (vedetă TV), Sebastian Dobrincu (antreprenor și artist), Ștefania Stănilă (campioană la gimnastică), Gheboasă (artist). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 52 din 3 mai 2023 complet.

Survivor Romania sezonul 4 episodul 52 online din 3 mai 2023 poate fi urmarit mai jos

După anunțarea celor 12 Faimoși, a venit rândul și războinicilor.

Echipa lor este formată din: Alin Chirilă (luptător MMA), Alexandra Porkolab (manager marketing și vânzări), Robert Moscalu (barman), Lucianna Vagneti (antrenor personal), Dan Ursa (director zonal vânzări), Maria Lungu (designer vestimentar), Andrei Krișan (antrenor personal), Daria Chiper (baschetbalistă), Răzvan Danciu (student), Andreea Moromete (creator de conținut), Andrei Neagu (actor), Codruța Began (profesor Educație Fizică și Sport). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 52 din 3 mai 2023 complet.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!
Nu ratați, de la ora 20:30, la pro, in fiecare luni, marti si miercuri cel mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!


error: Content is protected !!