Survivor Romania 16 Mai 2023 Sezonul 4 Episodul 57

cand incepe survivor romania sezonul 4 online integral 2023
Este săptămâna cu numărul 19 la survivor romania 16 mai 2023 online sezonul 4 episodul 57 în competiție pentru cei șase rămași în joc. Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Ștefania Stănilă și Dan Ursa dau zi de zi totul pentru a-și asigura locul în finala de saptamana urmatoare. Până atunci, fiecare probă și fiecare joc îi trece prin stări extrem de diverse. În această seară, în noua ediție „Survivor România“, transmisă la pro de la 21.30, ei luptă în cel mai important joc de Imunitate al sezonului, care va asigura pentru unii dintre ei un loc în săptămâna marii finale.

Andrei Krișan, care a câștigat aseară jocul pentru Recompensă, are încredere în forțele proprii, când el și colegii lui din tribul Taino vor reveni pe traseu pentru o nouă provocare. Daniel Pavel le va da vestea cea mare: „Este ultimul joc de Imunitate înainte de săptămâna finalei“. Așa că victoria va fi capitală pentru persoana care o va obține. „Dacă nu câștig colanul, o să intru la nominalizare“, va spune una dintre concurente. Despre cine este vorba și dacă așa va fi, rămâne de văzut.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 57 din 16 mai 2023

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

Așadar, echipa este formată din: Carmen Grebenișan (creatoare de conținut și antreprenor), Jorge (cântăreț și prezentator TV), Ada Dumitru (actriță), Ionuț Iftimoaie (campion kickbox), Maria Constantin (artistă), Remus Boroiu (specialist în transformarea corporală), Bianca Patrichi (coregrafă), DOC (rapper), Vica Blochina (vedetă TV), Sebastian Dobrincu (antreprenor și artist), Ștefania Stănilă (campioană la gimnastică), Gheboasă (artist). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 57 din 16 mai 2023 complet.

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul.

Survivor Romania sezonul 4 episodul 57 online din 16 mai 2023 poate fi urmarit mai jos

După anunțarea celor 12 Faimoși, a venit rândul și războinicilor.

Echipa lor este formată din: Alin Chirilă (luptător MMA), Alexandra Porkolab (manager marketing și vânzări), Robert Moscalu (barman), Lucianna Vagneti (antrenor personal), Dan Ursa (director zonal vânzări), Maria Lungu (designer vestimentar), Andrei Krișan (antrenor personal), Daria Chiper (baschetbalistă), Răzvan Danciu (student), Andreea Moromete (creator de conținut), Andrei Neagu (actor), Codruța Began (profesor Educație Fizică și Sport). Urmareste mai jos emisiunea survivor romania sezonul 4 episodul 57 din 16 mai 2023 complet.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!
Nu ratați, de la ora 20:30, la pro, in fiecare luni, marti si miercuri cel mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!