Suflete Tradate Sezonul 2 Episodul 98 Reluare 29 februarie

suflete tradate 29 februarie 2024 sezonul 2 episodul 98

Kokila ii atrage atentia lui Urmila sa fie atenta la veneratie si pentru moment sa lase lucrurile care tin de mancare in pace, Gopi este pusa sa faca veneratie zeului Krishna alaturi de familie, in timpul veneratiei, Ahem apare iar Gopi este foarte fericita insa de fapt totul este in imaginatia sa, Kokila o vede pe Gopi ca fiind distrasa de la ceremonie si o intreaba daca-i este dor de Ahem, aceasta spune ca si ei i lipseste foarte mult in aceasta zi si chiar daca este ziua lui de nastere ea niciodata nu o va uita chiar daca este atat de trista, Kokila ii atrage atentia Urmilei ca aceasta este o ofranda si nu o gustare deci sa fie mai atenta la cat are de gand sa infulece, ulterior toti pleaca. Urmareste mai jos o noua serie din serialul suflete tradate sezonul 2 episodul 98 complet 29 februarie 2024.

Suflete tradate 29 februarie 2024 sezonul 2 episodul 98

Urmila ramane in casa si se gandeste ca nu cumva toti ceilalti sa fi planuit sa iasa in oras sa se distreze insa fara ea, asa ca ii spune Kokilei ca o ruda de-a ei de muta in alt sat si are de gand sa plece sa o ajute si totusi ar putea si ea sa-i insoteasca pana la Surat, locatia unde din coincidenta pare sa fie cea in care trebuie sa opreasca, Kolika vrea sa-i distraga atentia lui Gopi pentru a nu simti lipsa lui Ahem, ea spune ca in mijlocul familiei sale niciodata nu o sa se simta singura, Gopi il suna pe Jaggi spunandu-i unde are sa plece si doar l-a informat de schimbare. Mai jos puteti urmari in reluare serialul indian suflete tradate sezonul 2 episodul 98 online 29 februarie 2024.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Serialul indian continua, suflete tradate sezonul 2 episodul 98 din 29 februarie 2024, poate fi urmarit mai jos in reluare

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea. Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 98 sus mentionat incepand cu data de 29 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.