Si Bogatii Plang Uneori Episodul 56 si Episodul 57 din 17 Martie 2023

telenovela si bogatii plang uneori episodul 56 si episodul 57

Cunoscutul actor mexican Sebastian Rulli revine pe micile ecrane de la noi din februarie, de la ora 17.00, cu telenovela „Și bogații plâng uneori” (“Los ricos también lloran”). Producția realizată de Televisa în 2022 este remake-ul telenovelei clasice din 1979, „Și bogații plâng” (“Los ricos también lloran”), difuzată cu succes în întreaga lume, inclusiv în România. „Și bogații plâng” a făcut-o cunoscută pe Veronica Castro, dar și pe regretații Rogelio Guerra și Edith Gonzalez. Urmariti mai jos noua telenovela cu subtitrare in romana si bogatii plang uneori episodul 56 si episodul 57 din 17 martie 2023 integral.

Si bogatii plang uneori episodul 56 si episodul 57 integral 17 martie 2023

Emoționat de faptul că i s-a propus acest proiect, Sebastian a declarat anul trecut: „Sunt recunoscător companiei, vieții, lui Dumnezeu. Cred că a venit momentul să transform acest vis în realitate, căci nu am putut spune „nu” invitației. Este vorba de o producție care e iconică în istoria televiziunii și mai ales în Mexic. Mama se uita la televizor, mai ales la telenovela aceasta, așa că rolul acesta e ca un cadou pentru mama mea, pe care l-am avut mereu în cap”.

Telenovela si bogatii plang uneori episodul 56 si episodul 57 complet 17 martie 2023 poate fi urmarita mai jos

Mariana, o tânără isteață care duce un trai modest, ajunge din întâmplare să-i salveze viața lui Alberto Salvatierra (Guillermo García Cantú), un afacerist important. Recunoscător, acesta îi oferă Marianei un loc de muncă și o primește în sânul familiei sale. Așa ajunge să-l cunoască pe Luis Alberto (Rulli), fiul și moștenitorul lui Alberto Salvatierra, un tip arogant, dependent de jocurile de noroc, care se ceartă într-una cu tatăl său. Mariana și Luis Alberto se îndrăgostesc iremediabil, înfrutând diferențele dintre ei și trecând peste ambițiile și trădărilor celor din jur. Când în sfârșit au impresia că lucrurile intră pe un făgaș normal, cei doi trăiesc o tragedie: răpirea fiului lor. Urmariti mai jos noua telenovela cu subtitrare in romana si bogatii plang uneori episodul 56 si episodul 57 din 17 martie 2023 complet.

error: Content is protected !!