Sef Sub Acoperire – Sezonul 3 Episodul 2 din 16 Februarie 2023

Anul acesta, emisiunea Șef sub acoperire se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Directorii unor companii de renume din România vor renunța pentru câteva zile la poziția de lideri și se vor transforma total pentru a intra, sub acoperire, în propria lor companie. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noua ipostază, ce povești de viață vor auzi, dar și ce destine vor schimba, vedem într-un nou sezon Șef sub acoperire, la pro. Va invitam sa urmariti mai jos pe site, emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 complet 16 februarie 2023.

În cel de-al treilea sezon, show-ul aduce emoție, povești impresionante și situații amuzante. Totodată, vor apărea și noi provocări pentru directorii unor companii cunoscute din România. Premiera sezonului 3 Șef sub acoperire este in februarie 2023.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 integral 16 februarie 2023

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Urmariti mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 din 16 februarie 2023 online.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are. Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, cofondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului „Imperiul Leilor”.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 din 16 februarie 2023 online, poate fi urmarita mai jos

Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor și cum sunt ei și nu ar putea să ne spună nouă, ca și proprietari, adică ce simt ei și nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viața reală alături de ei!”, spune Cristina Bâtlan. Urmareste mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 2 din 16 februarie 2023 reluare.