Sariti De Pe Fix Sezonul 1 Episodul 7 din 26 Octombrie 2023

Anisia Gafton și Cătălin Neamțu s-au pliciuit cu tortilia la proba Pâine și apă la sariti de ie fix sezonul 1 episodul 7 din 26 octombrie 2023. Comedianții și publicul s-au prăpădit de râs la proba Pâine și apă, norocul nu prea a fost de partea Anisiei Gafton, care a fost pliciuită serios de Cătălin Neamțu. Urmareste mai jos un nou format, sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 din 26 octombrie 2023, integral.

Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 din 26 octombrie 2023

În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial: în Franța a celebrat 12 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la al noulea sezon, pe Rai 3 înregistrând cifre record în 2023.

8 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii. Va invitam sa urmariti mai jos reluarea unei noi emisiuni, sariti de pe fix 26 octombrie 2023 sezonul 1 episodul 7.

Cea mai mare provocare a celor 8 comedianți din show-ul Săriți de pe fix! este Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului.

Noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 7 online 26 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

”Acest proiect nu are numele ăsta din întâmplare, chiar e complet sărit de pe fix! Am avut noroc cu un casting de comedianți și tineri, și fresh, dar în același timp cu experiență, care pot fi săriți de pe fix în așa fel încât să se bucure și cei de acasă.

Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut. Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine.

Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, ”curgerea” este complet atipică și abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc”, a spus Cabral, prezentatorul emisiunii Săriți de pe fix! Urmareste mai jos sariti de pe fix episodul 7 sezonul 1 complet 26 octombrie 2023.