Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 7 Complet 22 Martie

romanii au talent sezonul 14 episodul 7 din 22 martie 2024

Momente duse la superlativ, concurenți care au demonstrat că merită să fie văzuți de o țară întreagă, emoții de neuitat și clipe de neratat! „Românii au talent” este tot mai aproape de revenire, iar sezonul 14 se anunță a fi unul fenomen. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru cei care vor ridica sala în picioare cu ceea ce vor prezenta. Din februarie, cel mai iubit show de divertisment din țară revine la la pro. Urmariti chiar acum mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 7 din 22 martie 2024

Romanii au talent sezonul 14 episodul 7 online 22 martie 2024

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări.

„Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva”, va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor. Cei doi prezentatori au făcut primele declarații despre show-ul de la pro. Mai jos puteti urmari reluarea emisiunii romanii au talent sezonul 14 episodul 7 complet 22 martie 2024 fara reclame.

„Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. In februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv.

Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, spune Smiley înaintea lansării.

„14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite… pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen”, a adăugat Pavel Bartoș.

La fel ca în anii trecuți, marele câștigător al emisiunii difuzate la pro, „Românii au talent”, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro și cu trofeul.

Urmareste mai jos noul sezon din romanii au talent sezonul 14 episodul 7 integral 22 martie 2024, poate fi urmarit mai jos

Iată ce se întâmplă în prima ediție a emisiunii Românii au talent, sezonul 14. La doar 22 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat: „ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul-simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent”.

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel. „În ăștia trei ani de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut”, va spune Mihai Bobonete, în timp ce Andra va menționa că: „nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron”. Urmareste mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 7 complet din 22 martie 2024.