Romanii Au Talent – Sezonul 13 Episodul 6 din 24 Februarie 2023

romanii au talent sezonul 13 online 2023 reluare complet

Show-ul „Românii au talent sezonul 13 episodul 6 online 24 februarie 2023”  la pro. Într-un comunicat oficial, reprezentanții pro au transmis că urmează un sezon #13magic în care jurații și prezentatorii sunt gata să fie uluiți, să apese butoanele aurii și să se bucure alături de cei de acasă de cei mai tari concurenți. Urmareste mai jos noul sezon al emisiunii romanii au talent, sezonul 13 episodul 6 din 24 februarie 2023 integral.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 6 din 24 februarie 2023 reluare

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor!

Zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale, în timp ce butoanele roșii speră să se aprindă cât mai rar. În doar câteva ore, telespectatorii se vor așeza comod în fața televizoarelor și se vor bucura de prima ediție a unui sezon ce le va oferi magia talentului și a muncii constante.

„Acum că anul ajunge la final, suntem tot mai aproape de lansarea grilei de primăvară și sunt încântat să vă spun că va fi una de excepție. Aducem divertisment de cea mai înaltă calitate, ficțiune din ce în ce mai captivantă și un reality show incredibil, totul pentru ca cei de acasă să petreacă timp de calitate în fața televizoarelor. Urmariti mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 6 din 24 februarie 2023 online.

Știm că telespectatorii noștri așteaptă cu mult entuziasm revenirea show-ului lor preferat de divertisment, Românii au talent, așa că ne bucurăm să anunțăm că din ianuarie, formatul revine cu un sezon #magic”, declară Antonii Mangov, Programming Director pro.

Emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 6 online 24 februarie 2023 poate fi urmarita mai jos

Aflat la masa juriului de la primul sezon, dar cu aceeași pasiune pentru emisiune, Andi Moisescu declară: „M-am tot gândit că-n 12 sezoane a câștigat un singur moment care a primit Butonul auriu de la mine. Ce să zic, poate 13-le ăsta să fie cu noroc. Magic sunt aproape sigur că va fi”. Andra, cea care continuă să simtă aceeași piele de găină încă din primul an al emisiunii, spune: „Sunt foarte nerăbdătoare să descopăr noi oameni talentați care își vor înfrânge timiditatea și vor urca pe scenă ca să ne arate ce îi face unici! Întotdeauna sunt surprinsă de spectacolul creat de ei și sunt convinsă că și de această dată așteptările noastre vor fi depășite!”.

Deși s-a alăturat echipei de doar un an, Dragoș Bucur este convins că va fi surprins și de această dată: „Anul trecut mi s-a confirmat faptul că românii au talent, muncesc pentru pasiunile lor și pot oferi un show de calitate. Acum, mă bucur că mai avem atât de puțin și vom cunoaște noi curajoși care vor face ca sezonul 13 să fie unul cu adevărat de neratat!”. Va invitam sa urmariti mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 6 din 24 februarie 2023 reluare.