Provocarea Destinului 9 August 2023 Sezonul 1 Episodul 22

provocarea destinului 9 august 2023 episodul 22 sezonul 1
Conflictul dintre Alys și Olivia s-a întețit la provocarea destinului 9 august 2023 episodul 22, mai ales că Bote a primit o inimioară în urma căreia va avea de petrecut timp nefilnmat cu cea care i-a oferit inima. După discuțiile din emisia de ieri, unde Olivia i-a amintit lui Alys că Bote încă îi face complimente, au existat tensiuni în casa provocărilor.

În emisia de Provocarea Destinului de pe 9 august 2023, Oana a izbucnit în lacrimi, după difuzarea imaginilor în care Adrian vorbea despre posibilitatea despărțirii. Adrian a luat-o la o discuție pe Oana, curios de ce iubita lui are o stare proastă și nu i-a mai adus cafeaua la pat. Bărbatul a adus în discuție subiectul despărțirii, fapt care a întristat-o pe femeie.

Adrian i-a spus Oanei că o vrea zâmbitoare și că își dorește să fie ai apropiată de el. În emisia de Provocarea Destinului de pe 9 august 2023 Oana a mărturisit că starea proastă i-a fost cauzată de dorul de părinți.

Provocarea destinului din 9 august 2023 sezonul 1 episodul 22

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 9 august 2023 sezonul 1 episodul 22 online.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 9 august 2023 episodul 22 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 9 august 20223 sezonul 1 episodul 22 integral.