Provocarea Destinului 4 August 2023 Sezonul 1 Episodul 19

provocarea destinului 4 august 2023 episodul 19 sezonul 1
Olivia a plâns in editia provocarea destinului 4 august 2023 episodul 19, după ce a spus că nu crede într-o posibilă relație între ea și Vania. Olivia a plâns după ce s-a îndepărtat de Vania. Lacrimile i-au curs pe obraji și în timp ce urmărea imaginile. Concurenta a afirmat că a trăit fără aceste gesturi, dar își dorește să aibă parte de ele. Aceasta a insistat că bărbatul s-a schimbat, dezamăgită fiind că el s-a retras din cauza nehotărârii lor.

În ediția-eveniment din 4 august 2023, Dianna Rotaru a prezentat clasamentul publicului Provocarea Destinului. În finalul ediției-eveniment din 4 august, moderatoarea emisiunii de dating Provocarea Destinului a spus cine este favoritul publicului. De asemenea, a fost anunțat și concurentul de pe ultimul loc, cel care părăsește competiția.

În finalul ediției din 4 august 2023, Dianna Rotaru, prezentatoarea show-ului de dating Provocarea Destinului, a anunțat că este însărcinată. Veselie în platoul Provocarea Destinului la finalul ediției eveniment din 4 august. Vineri, moderatoarea Dianna Rotaru a făcut un anunț care i-a bucurat pe concurenți și telespectatori.

Moderatoarea Dianna Rotaru urmează să devină mamă. Gazda emisiunii Provocarea Destinului a împărtășit vestea cu toată lumea, făcând frumosul anunț în direct. Emoționantă, jurnalista a spus că viața i s-a schimbat radical în momentul în care a aflat că pântec un suflet.

Provocarea destinului din 4 august 2023 sezonul 1 episodul 19

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 4 august 2023 sezonul 1 episodul 19 online.

Noua emisiune provocarea destinului 4 august 2023 episodul 19 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 4 august 20223 sezonul 1 episodul 19 integral.


error: Content is protected !!