Provocarea Destinului 3 August 2023 Sezonul 1 Episodul 18

provocarea destinului 3 august 2023 episodul 18 sezonul 1
Iza a primit un buchet de flori de la un bărbat misterios din casa Provocarea Destinului 3 august 2032 episodul 18. Cine i-a făcut surpriza. În baie, Flaviu vorbea cu Ciprian și îi spunea că Iza spune anumite lucruri, după care nu mai recunoaște. El era hotărât să discute cu doamna, însă se aștepta să se lovească de un refuz. Flaviu își analiza opțiunile și adăuga că poate forma un cuplu cu Tina. Mai târziu, mergea la Iza și o întreba de ce este reținută. Ea îi replica faptul că nu este reținută, ci că nu este chimie între ei.

Oana și Adrian au purtat o discuție serioasă după ce bărbatul a numit-o ”femeie ușoară” și a promis că nu se vor împăca. Oana și Adrian au pus ieri stop relației lor. Bărbatul a afirmat că nu vrea să mai formeze un cuplu, după ce a numit-o ”femeie ușoară” și ”nesimțită”.

Olivia și Vania au avut parte de o cină romantică. Totuși, doamna nu știe dacă legătura lor poate evolua, căci încă se mai gândește la Bote. În emisia din 3 august 2023, Olivia a stat între Bote și Vania. Aceasta l-a complimentat pe cel cu care a avut o cină romantică, însă spune că se simte intimidată de Bote.

Provocarea destinului din 3 august 2023 sezonul 1 episodul 18

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 3 august 2023 sezonul 1 episodul 18 online.

Noua emisiune provocarea destinului 3 august 2023 episodul 18 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 3 august 20223 sezonul 1 episodul 18 integral.