Provocarea Destinului 28 Iulie 2023 Sezonul 1 Episodul 14

provocarea destinului 28 iulie 2023 episodul 14 sezonul 1
Alana și Bote au avut o discuție tensionată la provocarea destinului 28 iulie 2023 episoudul 14, după ce bărbatul a spus că i s-a părut că femeia l-a privit cu ochi dulci pe Marius. În emisia de ieri de Provocarea Destinului, Bote a afirmat că a vorbit cu Marius, noul concurent, cu un glas mieros, de parcă l-ar plăcea pe bărbat. Nemulțumită de remarca lui Bote, Alana i-a reproșat acestuia că nu a venit să discute cu ea și-a expus părerea direct în live.

Tina și Ciprian de la Provocarea Destinului au avut parte de un date, după ce concurentul i-a oferit o inimioară femeii. La întâlnire s-a petrcut un sărut. Tina și Ciprian s-au simțit foarte bine la întâlnirea care a culminat cu un sărut. Totuși, femeia a fost rezervată și i-a spus bărbatului că nu-și dorește încă o relație cu el, având în vedere că ar mai exista posibilitatea de a cunoaște și alți colegi de competiție.

În ediția-eveniment de Provocarea Destinului de vineri, 28 iulie 2023, Dianna Rotaru a anunțat cine se regăsește pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor. Dianna Rotaru a anunțat că un concurent de la Provocarea Destinului părăsește astăzi competiția. Este vorba despre concurentul care nu a intrat în grațiile telespectatorilor și care a obținut cele mai puține voturi din partea acestora.

Provocarea destinului din 28 iulie 2023 sezonul 1 episodul 14

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 28 iulie 2023 sezonul 1 episodul 14 online.

Noua emisiune provocarea destinului 28 iulie 2023 episodul 14 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 28 iulie 20223 sezonul 1 episodul 14 integral.