Provocarea Destinului 27 Iulie 2023 Sezonul 1 Episodul 13

provocarea destinului 27 iulie 2023 episodul 13 sezonul 1
Noii concurenți de la Provocarea Destinului 27 iulie 2023 episodul 13 au fost în centrul atenției în casă. Marius, Vania și Maria au avut parte de interacțiuni. După ce a intrat în competiția Provocarea Destinului, Marius a vrut să afle detalii despre relațiile dintre ceilalți concurenți

Marius a comunicat când a intrat în casă că este atras de 2 fete minione și sportive, fapt care a stârnit comentarii în rândul fetelor. Acesta a avut o conversație cu Tina, însă a mărturisit că una dintre fetele care i-au atras atenția nu a apucat să discute cu el.

Oana și Adrian au avut parte de noi aproprieri și discuții lămuritoare. Concurenții de la Provocarea Destinului s-au îmbrățișat. Iza și Oana au avut un dialog despre Adrian. Iza i-a spus Oanei că intenționează să-i dea block bărbatului, pentru ca el să se concentreze asupra Oanei.

În emisia Provocarea Destinului de pe 27 iulie 2023 au fost difuzate imagini cu Adrian, unde bărbatul apărea alături de teancuri de bani și mașini scumpe. Întrebat dacă așa arată viața lui, concurentul a răspuns afirmativ.

Provocarea destinului din 27 iulie 2023 sezonul 1 episodul 13

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 27 iulie 2023 sezonul 1 episodul 13 online.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 27 iulie 2023 episodul 13 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 27 iulie 20223 sezonul 1 episodul 13 integral.