Provocarea Destinului 26 Iulie 2023 Sezonul 1 Episodul 12

provocarea destinului 26 iulie 2023 episodul 12 sezonul 1
În ediția-eveniment de Provocarea destinului 26 iulie 2023 episodul 12 au intrat 3 noi concurenți. Marius, Maria și Ion sunt noii concurenți care doresc să dea o șansă iubirii mature, în show-ul de la a1. Dianna Rotaru a anunțat la începutul ediției-eveniment de miercuri, 26 iulie 2023, că doi bărbați și o femeie intră în competiția Provocarea Destinului.

Iza și Flaviu au avut o discuție, unde fata a argumentat de ce vrea să pună punct cunoașterii. Imaginile cu cei doi concurenți de la Provocarea Destinului au fost difuzate în ediția-eveniment de pe 26 iulie 2023. Acestia s-au apropiat, apoi fata a pus punct cunoașterii, iar apoi cei doi s-au apropiat din nou. În cele din urmă, fata a dorit să aibă o discuție cu tânărul, încercând să-i explice că nu se vede într-o relație cu el, însă nu-și dorește să nu-și mai vorbească, ci să rămână prieteni.

În ediția-eveniment de Provocarea destinului de pe 26 iulie 2023 Dianna Rotaru a anunțat ce concurenți se regăsesc pe ultimele locuri în preferințele telespectatorilor. Doi bărbați și o femeie pleacă din concurs. Dianna Rotaru le-a amintit Alanei și lui Flaviu că au câte o imunitate de oferit sau păstrat. Alana a spus că folosește imunitatea pentru ea, iar Flaviu pentru Iza.

Provocarea destinului din 26 iulie 2023 sezonul 1 episodul 12

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 26 iulie 2023 sezonul 1 episodul 12 online.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 26 iulie 2023 episodul 12 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 26 iulie 20223 sezonul 1 episodul 12 integral.