Provocarea Destinului 24 Iulie 2023 Sezonul 1 Episodul 10

provocarea destinului 24 iulie 2023 episodul 10 sezonul 1
Iza a făcut pași spre Flaviu la provocarea destinului 24 iulie 2023 sezonul 1 episodul 10, după ce a oprit cunoașterea în timpul emisiunii în direct. Ce spun cei doi concurenți de la Provocarea Destinului despre apropierea lor. După ce Iza a anunțat că ea și Flaviu nu mai sunt într-o cunoaștere, cei doi s-au îndepărat. În baie, Iza a ținut să vorbească cu el și i-a sugerat să nu mai fie așa rece.

Ea chiar l-a atins, iar curând au făcut și masaj împreună. Se pare că aceste momente i-au apropiat pe cei doi, care au făcut și masaj împreună.

În emisia din 24 iulie 2023, Iza a afirmat că retragerea lui Flaviu a făcut-o să vadă altfel lucrurile. De cealaltă parte, el a afirmat că nu a fost o strategie, ci doar a făcut un pas în spate și i-a așteptat reacția. Faptul că ea l-a căutat i-a întărit ideea că există ceva și din partea ei.

Provocarea destinului din 24 iulie 2023 sezonul 1 episodul 10

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 24 iulie 2023 sezonul 1 episodul 10 online.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 10 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 24 iulie 2023 episodul 10 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 24 iulie 20223 sezonul 1 episodul 10 integral.


error: Content is protected !!