Provocarea Destinului 2 August 2023 Sezonul 1 Episodul 17

provocarea destinului 2 august 2023 episodul 17 sezonul 1
Adrian și Oana au decis să meargă pe drumuri separate in episodul de astazi la provocarea destinului 2 august 2023 episodul 17. Cum s-a ajuns de la declarații siropoase, la cuvinte dure, urmariti reluarea editiei mai jos. În emisia din 2 august 2023, Adrian a anunțat că el și Oana nu mai formează un cuplu. Ieri se țineau de mână, astăzi și-au aruncat cuvinte grele. Adrian a folosit cuvinte dure la adresa Oanei. El a anunțat că nu mai sunt împreună pentru că doamna ar fi avut ochi pentru altcineva.

Tina și Flaviu au avut un date în jacuzzi. Concurenta de la Provocarea Destinului s-a simțit respinsă, a dezvăluit ea în emisia din 2 august 2023. Flaviu și Tina au avut un date în jacuzzi. Concurenta i-a adresat o mulțime de întrebări, dar nu a fost mulțumită de unele răspunsuri. Ea a dorit să afle ce nu-i place la o femeie, iar bărbatul a susținut că nu e atras de femeile care sunt dornice de atenție.

Provocarea destinului din 2 august 2023 sezonul 1 episodul 17

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 2 august 2023 sezonul 1 episodul 17 online.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 2 august 2023 episodul 17 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 2 august 20223 sezonul 1 episodul 17 integral.